temp 16 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Άνοιξε πόρτα σε Χατσερίντι και… Πασαλίδη
Ποδόσφαιρο

Άνοιξε πόρτα σε Χατσερίντι και… Πασαλίδη

Σε «πηγαδάκι» με δημοσιογράφους της συνέντευξης Τύπου για τον αγώνα με τη Βίντι, ο Λουτσέσκου δικαιολόγησε τις τάσεις φυγής του Χατσερίντι, τονίζοντας την εξαιρετική «χημεία» των Κρέσπο-Βαρέλα. Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης στόχος των ασπρόμαυρων για τη θέση των στόπερ όπως είχε αποκαλύψει to10.gr στις 20/10.

Εδώ και αρκετό καιρό ο Γεβγκέν Χατσερίντι βρίσκεται στο περιθώριο από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, έχοντας παραγκωνιστεί αγωνιστικά καθώς ο Ρουμάνος τεχνικός δεν του δίνει συμμετοχής.

Ετσι ο Ουκρανός στόπερ κατά καιρούς με δηλώσεις που κάνει σε ΜΜΕ τις χώρας του έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από τον δικέφαλο εφόσον δεν αγωνίζεται.

Μάλιστα στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Βίντι στην Ουγγαρία, ο Λουτσέσκου δικαιολόγησε τις τάσεις φυγής του Χατσερίντι.

Σε «πηγαδάκι» με δημοσιογράφους, ο Ρουμάνος τεχνικός εξήγησε ότι το δίδυμο Βαρέλα – Κρέσπο έχει «δέσει» πολύ καλά και είναι πολύ δύσκολο για οποιονδήποτε παίκτη να μπει στον αμυντικό κορμό της ομάδας.

«Πιστεύω ότι είναι φυσιολογικό για έναν παίκτη, ο οποίος δεν παίζει όσο θα ήθελε, να έχει μία σκέψη να φύγει. Δεν βρίσκω κάτι παράλογο στις δηλώσεις του. Από την άλλη, έχουμε ένα ζευγάρι κεντρικών αμυντικών που γνωρίζονται καλά μεταξύ τους και έχουν κάνει εκπληκτικά παιχνίδια», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Λουτσέσκου.

Αλλωστε, όπως έχει το γράψει to10.gr προ ολίγων ημερών, στόχος του ΠΑΟΚ για τη θέση του στόπερ τον προσεχή Γενάρη, είναι ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης μετράει φέτος 7 συμμετοχές στην Σούπερ Λίγκα, ενώ στο παρελθόν είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον και των Ολυμπιακού και ΑΕΚ.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν το ποσό που απαιτείται για τη μεταγραφή του κυμαίνεται περί τις 700.000-900.000 ευρώ, το οποίο κρίνεται βατό για τη διοίκηση Σαββίδη.

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων