ΣΤΑ καλά καθούμενα, τα κάνανε όλα λίμπα οι πολιτσμάνοι στο Παναχαϊκή-Ολυμπιακός. Ντου στην εξέδρα, ξύλο με τα γκλοπ κι αβέρτα δακρυγόνα. Με ποια αφορμή; Με ποια αιτία; Με το τίποτα. Ευκαιρία βρήκανε, να προπονηθούνε. Να εξασκηθούν. Για να διατηρηθούν σε καλή φυσική κατάσταση. Και να ρίξουνε όσα δακρυγόνα είχανε στοκ. Αν δεν ξεμουδιάσει ο αστυνομικός, θα σκουριάσει.

Pως θα διατηρηθεί σε φόρμα για να αντιμετωπίσει τους κακοποιούς; Το οργανωμένο έγκλημα; Και πότε θα ξαναβρίσκανε τόσο πολύ κόσμο, στο γήπεδο της Παναχαϊκής; Στα ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας, τον Καραϊσκάκη και τον Αήττητο Σπατών του Σούλη Παπαδόπουλου; Τρεις κι ο κούκος θα είναι στο γήπεδο. Είδανε γεμάτες τις εξέδρες και μπουκάρανε. Χυμήξανε, σε φοιτητές και γυναικόπαιδα και που σε πονεί και που σε σφάζει.

ΓΙΑ ελληνική αστυνομία μιλάμε. Ούτε για το FBI πρόκειται ούτε για την Ιντέλιτζεντ Σέρβις. Και για να πάρεις χαμπάρι, πόσο ψηλά τη έχει τη Αστυνομία ο Αλέξης, την Όλγα τη Γεροβασίλη έβαλε στο κουμάντο και τη Κατερίνα τη Παπακώστα. Γελάει ο κόσμος. Με την ελληνική αστυνομία βέβαια, να έχει άλλες δουλειές ν ασχοληθεί. Άλλες είναι οι προτεραιότητές της. Μία πρόχειρη ματιά, στο πρόσφατο αστυνομικό δελτίο, επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές.

Διαβάστε περισσότερα εδώ