Μισή ώρα μετά τις 10 το βράδυ της Πέμπτης, δύο άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους έστησαν καρτέρι στην υπάλληλο των διοδίων που κατευθυνόταν στον χώρο στάθμευσης του σταθμού για να πάρει το αμάξι της, ένα λευκό BMW.

Πίσω από αυτό είχαν κρυφτεί οι ληστές που πετάχτηκαν μπροστά της και με την απειλή όπλων, την ανάγκασαν να μπει στο γραφείο - όπου βρισκόταν κι άλλος υπάλληλος - και να τους ανοίξει το χρηματοκιβώτιο από το οποίο αφαίρεσαν άγνωστο ποσό (υπολογίζεται γύρω στα 5.000 ευρώ).

Στη συνέχεια ανάγκασαν την υπάλληλο να τους ακολουθήσει και διέφυγαν από τον παράδρομο προς Μαλεσίνα. Λίγα μέτρα πιο μακριά είχαν αφήσει κόκκινο C2 το οποίο χρησιμοποίησαν για τη διαφυγή τους, εγκαταλείποντας την BMW και την υπάλληλο στο σημείο.

Σε κατάσταση σοκ η άτυχη γυναίκα δεν μπόρεσε να δώσει πολλά στοιχεία στους αστυνομικούς που έσπευσαν στα διόδια, στήνοντας παράλληλα μπλόκα σε όλα τα κομβικά σημεία σε εθνικό και επαρχιακό δίκτυο για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, χωρίς μέχρι στιγμής αποτέλεσμα.

Πηγή: Lamiareport.gr