Το προφίλ του δράστη της μαφιόζικης δολοφονικής επίθεσης που σημειώθηκε στη Βούλα το βράδυ της Τετάρτης, κατέγραψαν κάμερες κλειστού κυκλώματος που βρίσκονταν στην περιοχή όπου εκτελέστηκε ο ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας Γ.Μ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, ο δράστης της επίθεσης είναι άνδρας, ύψους περίπου 1,70 ο οποίος φορούσε σκούρα ρούχα, ενώ προσπαθούσε να καλύψει το πρόσωπό του.

Ο άνδρας που παρακολουθούσε τον Ελληνοαυστραλό επιχειρηματία, φαίνεται να πηγαίνει στο ΙΧ του θύματος, ένα Smart, που ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του, από πόρτα οδηγού.

Τον πυροβόλησε 6 φορές, ενώ από τις συνολίκές σφάιρες που δέχτηκε το θύμα, οι 4 σφαίρες βρήκαν το σώμά του, ξαπλώνοντάς τον νεκρό.

Ο εκτελεστής, διακρίνεται να φεύγει και πάλι πεζός από το σημείο. Ωστόσο, οι αρχές εξετάζουν προσεκτικά και άλλο υλικό από τις κάμερες, καθώς θεωρούν βέβαιο ότι υπήρχε και συνεργός του.

Οι έρευνες των Αρχών σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας του επιχειρηματία στρέφονται στο ευρύτερο περιβάλλον του θύματος καθώς και στις στις επιχειρηματικές κινήσεις του, ιδιαίτερα τις τελευταίες.

Το θύμα φαίνεται να είχε απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ φαίνεται πως χτες προοριζόταν να πάει στα εγκαίνια της νέας επιχείρησής του, φύλαξης και καθαρισμού κτιρίων στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, γεγονός, που όπως όλα δείχνουν, γνώριζαν οι δράστες και του είχαν στήσει ενέδρα θανάτου.

Σοκ προκαλέι τέλος και το γεγονός ότι τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης, τα δύο παιδιά του 46χρονου βρίσκονταν σε διπλανό σπίτι, ενώ η σύζυγός του, που είναι γνωστό μοντέλο, συμμετείχε σε επίδειξη μόδας.

Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Διαβάστε επίσης:

My Style Rocks : Πώς έμαθε το μοντέλο τη δολοφονία του επιχειρηματία – Τι ερευνά η Αστυνομία