Στην αδυναμία να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιουργεί σε κάθε ματς, στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Πορτογάλος τεχνικός εξέφρασε ακόμη παράπονα για τη διαιτησία ενώ τοποθετήθηκε και για την επιλογή του να μην ξεκινήσει τον Μάνο στην ενδεκάδα.

Αναλυτικά όσα ο Μαρτίνς είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για τις ευκαιρίες που χάνει ο Ολυμπιακός: « Είναι προφανές ότι θέλουμε να σκοράρουμε. Προσπαθούμε να δημιουργούμε ευκαιρίες και να βάζουμε γκολ. Άλλες φορές επειδή είναι ο γκολκίπερ και άλλες φταίμε εμείς. Είμαστε η ομάδα με τις πιο πολλές φάσεις και πρέπει να το δούμε αυτό. Ήταν ένα κλασικό ματς σε αυτό το γήπεδο με ομάδες που κλείνονται πολύ. Μας ενόχλησε η στάση του διαιτητή. Το είδαμε και σήμερα. Οι διαιτητές έχουν διαφορετική στάση όταν παίζουν με τον Ολυμπιακό. Ακόμα και το πως μέτραγε τις καθυστερήσεις. Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Το πιο σημαντικό είναι ότι πήραμε τους βαθμούς της νίκης».

Για την επιλογή να μην αρχίσει βασικός ο Μάνος: «Δεν συμφωνώ μαζί σας. Παίξαμε με επιθετικούς παίκτες. Μπορεί να μην είναι καθαροί φορ αλλά βγάζουν ευκαιρίες. Πολλές φορές παίζουμε και με 4 παίκτες στην επίθεση. Μπορεί ο Μάνος να μπήκε στο λεπτό που μπήκε και να ήταν πολύ καλός και αποτελεσματικός αλλά δεν αφήσαμε έτσι την ομάδα».