Σε οικογενειακή τραγωδία εξελίσσεται η συντριβή του ελικοπτέρου του προέδρου της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομάδας Λέστερ, που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ, στο μοιραίο ελικόπτερο του ταϊλανδού προέδρου Vichai Srivaddhanaprabha, επέβαινε κσι η κόρη του, μαζί με άλλους τρεις ανθρώπους, δύο πιλότους και ένα πέμπτο άτομο που μέχρι στιγμής δεν έχει ταυτοποιηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι το μοιραίο ελικόπτερο, κατέπεσε κοντά στο γήπεδο του αγγλικού συλλόγου, παρουσία πολλών φιλάθλων, καθώς είχε προηγηθεί ο αγώνας με την Ουέστ Χαμ που έληξε ισόπαλος με 1-1.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το ελικόπτερο άρχισε να στροβιλίζεται πριν καταπέσει. Στο ελικόπτερο ξέσπασε φωτιά αμέσως μετά τη συντριβή του.

Επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει ούτε από τις αρχές, ούτε από τον σύλλογο, παράγοντες του οποίου συσκέπτονται αυτή την ώρα στα γραφεία, ενώ έγινε γνωστό ότι αναβλήθηκε το παιχνίδι της γυναικείας ομάδας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ωστόσο, ήδη λίγες ώρες μετά τη συντριβή είχε γίνει γνωστό, από ανθρώπους του περιβάλλοντος του Ταϊλανδού μεγιστάνα, ότι ο ίδιος ήταν στο ελικόπτερο που απογειώθηκε από το γήπεδο μετά το τέλος του αγώνα με τη Γουέστ Χαμ.

Καθώς αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις, πλήθος κόσμου, οπαδοί της Λέστερ πηγαίνει στο σημείο του δυστυχήματος για να αφήσει λουλούδια, αλλά και κασκόλ της ομάδας.

Διαβάστε επίσης:

Leicester : Νεκρός ο πρόεδρος της ομάδας – Συνετρίβη το ελικόπτερό του (video)