Με μία ανάρτηση από την οποία δεν λείπουν οι χαρακτηρισμοί, σχολιάζει κατά το σύνηθες ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης την απόφαση προφυλάκισης του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου και της συζύγου του δίνοντας μάλιστα και τη δική του απάντηση στα όσα είπα ο δεύτερος περί «δόγματος Πολάκη».

«Τολμάει και μιλάει ενώ οδηγείται στη φυλακή για «δόγμα Πολακη» ο κατεξοχήν εκπρόσωπος της λαμογιάς του εκσυγχρονισμού», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στο Facebook o αναπληρωτής υπουργός Υγείας, προσθέτοντας:«Με 800 σελίδες κατηγορητήριο, με 3 εκατομ μίζες στα πράσα, μετά τη δικαστική συνδρομή που ζητήθηκε το 2017 (ενώ η υπόθεση ξεκίνησε το 2005), τολμάει και μιλάει ενώ οδηγείται στη φυλακή για «δόγμα Πολακη» ο κατεξοχήν εκπρόσωπος της λαμογιάς του εκσυγχρονισμού!!!! Γιαννο μου το μαντήλι σου ΒΡΕΘΗΚΕ (από τη Δικαιοσύνη) ΛΕΡΩΜΕΝΟ !!! Το «δόγμα Σημίτη» πληρώνεις»…

Η ανάρτηση καταλήγει με υστερόγραφο: «καμιά ανακοίνωση υπέρ της Δικαιοσύνης που έπραξε το καθήκον της, θα βγάλει η ΝΔ και το κιναλ ή επειδή χάλασε η προφυλάκιση την παρουσίαση του βιβλίου του Παπαντωνίου έχουμε πέσει σε κατάθλιψη;»

Διαβάστε επίσης

Στις φυλακές Κορυδαλλού ο Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγός του