Για το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ μίλησε στη «Real News» ο Ματέο Γκαρσία με τον μεσοεπιθετικό των «κίτρινων» να στέκεται στην απόδοση της ομάδας του η οποία και θεωρεί πως θα κρίνει το αποτέλεσμα του αγώνα.

Οι δηλώσεις του στην «Real News»:

«Θεωρώ ότι η έκβαση του αγώνα εξαρτάται από εμάς, αν δηλαδή εμείς παίξουμε αυτό που ξέρουμε και μπορούμε, θα νικήσουμε. Εννοείται ότι ανυπομονώ για το ματς, έχω ακούσει πολλά και είμαι βέβαιος ότι η ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στο γήπεδο θα είναι φανταστική. Θέλω να το ζήσω και περιμένω σίγουρα να αποδειχθεί μια ωραία εμπειρία για τον καθένα από εμάς.

Δεν φοβόμαστε τίποτε και κανέναν, έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και θα μπούμε στο γήπεδο για τη νίκη και μόνο γι΄ αυτήν. Και πιστεύω ότι με τη βοήθεια του κόσμους μας θα τα καταφέρουμε. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, είναι μια καλή ομάδα, αλλά θέλουμε να χαρίσουμε στους οπαδούς μας το καλύτερο αποτέλεσμα και γι΄ αυτό θα δώσουμε το 100% του εαυτού μας.

Ο Άρης επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία όχι απλώς για να παραμείνει, αλλά για να κατακτήσει καθετί που θα μπορέσει. Και είμαστε αποφασισμένοι σε κάθε μας παιχνίδι, είτε εντός είτε εκτός έδρας – να το ξεκαθαρίσουμε προς όλους αυτό».