Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για την άγρια δολοφονία της ηλικιωμένης γυναίκας στην Περαία με δράστη νεαρό. Ο 24χρονος που συνελήφθη για το έγκλημα της 77χρονης δεν ήταν απλώς ένας γείτονας.

Οπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 στο δελτίο του, η ηλικιωμένη και ο νεαρός είχαν σχέση σχεδόν οικογενειακή αφού η άτυχη γυναίκα είχε αναλάβει να μαγειρεύει και να προσέχει τον 24χρονο. Οι δύο τους έμεναν στην ίδια πολυκατοικία αλλά σε άλλο όροφο.

Το Σάββατο, ο 24χρονος επισκέφτηκε την 77χρονη και παρήγγειλαν φαγητό για να δειπνήσουν. Είχαν καλέσει και μια ακόμη γειτόνισσα η οποία ωστόσο αρνήθηκε την πρόσκληση.

Ηταν η γυναίκα που λίγο αργότερα άκουσε φωνές από το διαμέρισμα και κάλεσε την αστυνομία.

«Είδαμε κηλίδες αίματος κάτω»

Η γειτόνισσα αυτή μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1: «Είδαμε κηλίδες αίματος κάτω. Υποθέσαμε ότι μπορεί να έχει γίνει και το κακό, πήραμε την αστυνομία. Δεν έδειχνε ότι θα έκανε τέτοιο έγκλημα, ήταν ήσυχος».

Η 77χρονη μαγείρευε καθημερινά για τον νεαρό και τον φρόντιζε σαν να ήταν δικό της παιδί από τότε που έχασε τους γονείς του.

Ο νεαρός μετά τον φόνο κρυβόταν στη γειτονιά. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο 24χρονος συνελήφθη και ομολόγησε.