Οι κορυφαίοι υπουργοί της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι συνεχίζουν να στηρίζουν τις προτάσεις της για το Brexit, όπως δήλωσε τη Δευτέρα ο εκπρόσωπός της, μετά την απόρριψη των σχεδίων της από τους ηγέτες της ΕΕ στην άτυπη σύνοδο κορυφής την περασμένη εβδομάδα.
Το Συντηρητικό Κόμμα της Μέι είναι βαθιά διχασμένο για την κατεύθυνση που θα πρέπει να λάβουν οι συνομιλίες με την ΕΕ, με όσους αντιτίθενται στα σχέδιά της, συμπεριλαμβανομένου και του πρώην υπουργού της για το Brexit, να πραγματοποιούν σήμερα συνέντευξη Τύπου για να παρουσιάσουν ένα εναλλακτικό όραμα με βάση μια συμφωνία ελεύθερου εμπορίου.
Οι κορυφαίοι υπουργοί της αναμένεται να συζητήσουν τη Δευτέρα τις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις με την Ένωση και ο εκπρόσωπος της πρωθυπουργού επανέλαβε ότι η Μέι παραμένει ταγμένη στα σχέδιά της.
«Το υπουργικό συμβούλιο έδωσε την πλήρη στήριξή του στη Λευκή Βίβλο (τις προτάσεις της) και αυτό συνεχίζει να ισχύει», δήλωσε ο εκπρόσωπος σε δημοσιογράφους.
Η Βρετανίδα πρωθυπουργός θα συναντήσει τη Δευτέρα τον επικεφαλής διαπραγματευτή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το Brexit Γκι Φέρχοφσταντ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό της.
Διαβάστε επίσης
Βέβαιος ο υπουργός Brexit ότι θα υπάρξει συμφωνία με την ΕΕ
Βρετανία: Αρνητικό το Εργατικό Κόμμα στο δεύτερο δημοψήφισμα

- Φαραντούρη για Πλάτωνος: «Έχει πάρει τις τρεις Μοίρες και τις έχει μελοποιήσει – Αυτό θα είναι μουσική techno!»
- Θερμικός εφιάλτης στην Ισπανία: Ο πιο φονικός Μάιος λόγω καύσωνα – 101 νεκροί πριν μπει το καλοκαίρι
- Η «Θεοπούλα» στην ΕΛΑΣ – Το viral βίντεο με τον Αλέξη Τσίπρα και το «πρέπει να είσαι λίγο πιο άγριος»







