Η ΑΕΚ έχει διαθέσει μέχρι τώρα 14.267 εισιτήρια διαρκείας, με τους κιτρινόμαυρους να εκφράζουν την ικανοποίηση τους για τον συγκεκριμένο αριθμό. Θυμίζουμε μάλιστα πως πρόκειται για ρεκόρ πενταετίας για την Ένωση.

Το 2013 η ΑΕΚ είχε πουλήσει κάτι παραπάνω από 12.000 διαρκείας και δεν έπιασε ξανά αυτόν τον αριθμό. Ωστόσο φέτος, τον ξεπέρασε για τα καλά!

Όπως ανακοίνωσε νωρίτερα η ΑΕΚ, συνολικά πωλήθηκαν 14.267 εισιτήρια διαρκείας, με τον κόσμο της ομάδας να δείχνει δυναμικά τη στήριξή του προς την πρωταθλήτρια. Που πέρα από την κατάκτηση του τίτλου, επέστρεψε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ενώ μετρά αντίστροφα και για την επιστροφή στο «σπίτι» της, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Κάτι που αναμφίβολα έπαιξε τον ρόλο του για να φτάσουμε σε αυτό το ρεκόρ.

Η ΑΕΚ ευχαρίστησε τον κόσμο για αυτή του στήριξη, αναφέροντας σε μήνυμά της στα social media τα εξής: «Η μεγαλύτερη με διαφορά επίδοση στην πενταετία της αναγέννησης!

Με αύξηση 68,8% σε σχέση με πέρυσι! Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ανταπόκριση, την πίστη και την αφοσίωση στην πρωταθλήτρια Ελλάδας!».