Ένας 24χρονος άνδρας κατηγορείται για τη δολοφονία της συζύγου του, των τριών μικρών παιδιών τους και της πεθεράς του μέσα στο σπίτι της οικογένειας, στα προάστια του Περθ, στη δυτική Αυστραλία, όπως ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι και βρήκαν τα άψυχα σώματα των δύο γυναικών και των τριών νηπίων αφού ο δράστης, ο Άντονι Ρόμπερτ Χάρβεϊ, παραδόθηκε σε αστυνομικό τμήμα. Είχε διαπράξει τις δολοφονίες πριν από περίπου μία εβδομάδα.

Ο Χάρβεϊ κατηγορείται για τη δολοφονία των δίδυμων κοριτσιών του, ηλικίας 2 ετών, Αλις και Μπίατρις, της 3χρονης Σάρλοτ και της συζύγου του, Μάρα, 41 ετών. Την επόμενη ημέρα σκότωσε και την πεθερά του, Μπέβερλι Κουίν, 73 ετών, μέσα στο ίδιο σπίτι.

Ο αστυνομικός διευθυντής Κρις Ντόσον εξήγησε ότι οι φόνοι διαπράχθησαν με πολλά διαφορετικά αντικείμενα, όπως με μαχαίρια και θλώντα όργανα. Δεν χρησιμοποιήθηκαν πυροβόλα όπλα.

«Πιστεύουμε ότι οι δολοφονίες έγιναν μέσα σε διάστημα δύο ημερών. Η μητέρα Μάρα και τα τρία παιδιά της σκοτώθηκαν στις 3 Σεπτεμβρίου και η Κουίν την επομένη», πρόσθεσε.

Η αστυνομία πιστεύει ότι ο νεαρός έμεινε για μερικές ημέρες στο σπίτι και στη συνέχεια έφυγε για τη βόρεια Αυστραλία. Παραδόθηκε σε ένα αστυνομικό τμήμα μιας κοινότητας που απέχει 1.500 χιλιόμετρα από το Περθ.