Η Seat σημείωσε και νέα αύξηση στις πωλήσεις των μοντέλων της,  τον περασμένο Αύγουστο. Συγκεκριμένα, η ισπανογερμανική φίρμα κατάφερε να αυξήσει τις πωλήσεις της κατά 38,9%με συνολικά 41.200 αυτοκίνητα

Με αυτό το νούμερο, η Seat πέτυχε τα καλύτερα αποτελέσματα Αυγούστου στην ιστορία της και έσπασε το ρεκόρ των 32.900 οχημάτων του 2000.

Μέχρι στιγμής η SEAT έχει σημειώσει συνολικά 383.900 πωλήσεις, 21,9% περισσότερες από την αντίστοιχη περσινή περίοδο (315.100).

Ο SEAT Vice-president Marketing and Sales Wayne Griffiths τόνισε ότι «οι συνολικές πωλήσεις οχημάτων στην Ευρώπη τον Αύγουστο σαφώς επηρεάστηκαν από την εφαρμογή του νέου Κανονισμού WLTP. Δώσαμε ισχυρή ώθηση στις πωλήσεις Ιουλίου και Αυγούστου, γεγονός που σίγουρα θα επηρεάσει τα αποτελέσματα Σεπτεμβρίου. Οι επόμενοι μήνες θα αποτελέσουν πρόκληση για όλους τους κατασκευαστές αυτοκινήτων. Για το υπόλοιπο του έτους, οι επιπτώσεις της εφαρμογής του Κανονισμού WLTP θα έχουν αντίκτυπο στον όγκο των ταξινομήσεων αυτοκινήτων στην Ευρώπη».

  Για την SEAT στην Ελλάδα ο Αύγουστος με 142 συνολικά ταξινομήσεις, κατέγραψε αύξηση 42% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα της περσινής χρονιάς, συνεχίζοντας έτσι την σημαντική ανάπτυξη των μεγεθών που καταγράφει η Ισπανική μάρκα και στην χώρα μας το 2018.