Η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει την Εσθονία στην πρεμιέρα του Nations League και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μίκαελ Σκίμπε επιφύλασσε εκπλήξεις σε ότι αφορά την βασική εντεκάδα.

Ο Σκίμπε, λοιπόν, αποφάσισε να παρατάξει την εθνική με ένα ιδιότυπο 4-2-3-1, με… τρία 10άρια! Κάτω από τα δοκάρια, ο Καρνέζης φαίνεται ότι χάνει την αδιαμφισβήτητη έως τώρα θέση του, καθώς ο Γερμανός τεχνικός επέλεξε τον Μπάρκα για βασικό.

Στην άμυνα ο Βασίλης Τοροσίδης θα επιστρέψει στο δεξί άκρο, το δίδυμο Παπασταθόπουλος, Μανωλάς δεν αλλάζει και αριστερά θα πάρει θέση ο Μπάμπης Λυκογιάννης.

Μπροστά τους θα πάρουν θέση οι Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, με τον παίκτη του Ολυμπιακού, που έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν, να κάνει το ντεμπούτο του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.

Στη μεσοεπιθετική τριάδα, ο Σκίμπε επέλεξε τρία δεκάρια, τους Φορτούνη, Μάνταλο και Πέλκα, με τον παίκτη του Ολυμπιακού να ξεκινάει πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Κώστα Μήτρογλου!

Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε στους παίκτες, τονίζοντάς τους ότι «πρέπει να δείξουμε από σήμερα ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στον όμιλο. Μας ενδιαφέρει πάρα πολύ το Nations League και πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί. Πρέπει οπωσδήποτε να πάμε στο Euro και έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε από αυτή τη διοργάνωση».