To φθινόπωρο είναι η εποχή που η αγορά μοτοσικλέτας επιβάλλεται, τόσο  λόγο της αυξημένης κίνησης, όσο και την οικονομίας των μετακινήσεων, στο κέντρο της πόλης, ιδιαίτερα επιβεβλημένες για όσους έχουν στο μενού τους άφθονες καθημερινές διαδρομές σε αστικό περιβάλλον.

Με γνώμονα τα παραπάνω, η Kymco κάνει ακόμη πιο δελεαστική της αγορά του Downtown 350i ABS Euro4 με το επαναστατικό σύστημα πολυμέσων Noodoe.

H προσφορά ισχύει για όλο το Σεπτέμβριο και οι νέες τελικές τιμές, με όφελος έως 605€ και συμπεριλαμβανόμενο το τέλος ταξινόμησης, έχουν ως εξής:

Το Downtown 350i ABS E4 με νέα τιμή 4.995 ευρώ  – αντί για 5.600 ευρώ – και την ακόμη πιο πλούσια έκδοση, την Downtown 350i ABS E4 Noodoe με τιμή 5.395 ευρώ, από 5.910 ευρώ.

To Downtown 350i ABS ανήκει στην κατηγορία των maxi scooter με χαρακτηριστικά των κατηγοριών Luxury GT και Sport Touring. Έχει σπορ εμφάνιση, με δύο LED προβολείς “Eagle Eye”, πέντε αεραγωγούς, μεγάλη σέλα, αποθηκευτικό χώρο για δύο full face κράνη, χειρολαβές και ευμεγέθη μαρσπιέ και δάπεδο για να πατούν τα πόδια αναβάτη και συνεπιβάτη με άνεση και σιγουριά.

Επίσης, η νέα ζελατίνα είναι σχεδιασμένη για ακόμα καλύτερη αεροδυναμική προστασία.

O κινητήρας των 321cc και 29 ίππων προσφέρει μικρότερη κατανάλωση, αυξημένη ιπποδύναμη και εξαιρετικές επιδόσεις. O μονοκύλινδρος 4βάλβιδος υγρόψυκτος κινητήρας διαθέτει εξελιγμένο σύστημα ψύξης, με σχεδίαση που βελτιώνει τη ροή του αέρα και διατηρεί αναλοίωτη την απόδοση, ακόμα και μετά από πολύωρη οδήγηση.

Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από ενισχυμένο ατσάλι και το χωρητικότητας 12,5 λίτρων ρεζερβουάρ είναι τοποθετημένο στο κέντρο για καλύτερη κατανομή βάρους.

Στα φρένα έχει επιλεγεί κυματιστός δίσκος διαμέτρου 260mm με τριπίστονη δαγκάνα για μπροστά και ένας ακόμη με διπίστονη δαγκάνα διαμέτρου 240mm πίσω. Το δικάναλο σύστημα ABS 9.1 τελευταίας γενιάς της Bosch περιλαμβάνεται στο στάνταρ εξοπλισμό.