Ο Μανουέλ Νόιερ είχε μόνο καλά λόγια να πει για την ΑΕΚ, μετά την κλήρωση του Champions League που έφερε τη Μπάγερν αντιμέτωπη με την πρωταθλήτρια Ελλάδας:

«Θα αναμετρηθούμε με τρία μεγάλα ονόματα του Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου. Πρέπει να πάρουμε αποτέλεσμα στην έδρα της Μπενφίκα, ενώ στην ΑΕΚ ξέρουμε ότι θα συναντήσουμε φοβερή ατμόσφαιρα όπως πάντα. Επίσης πρέπει να πιάσουμε υψηλή απόδοση εναντίον του Αγιαξ για να περάσουμε στη νοκ άουτ φάση»

Ο προπονητής των Βαυαρών, Νίκο Κόβατς, δήλωσε: «Είναι ένας ενδιαφέρων όμιλος με μεγάλους, παραδοσιακούς συλλόγους. Μας περιμένουν τρεις σπουδαίες βραδιές Champions League στο Αλιάντς Αρένα. Είμαι ικανοποιημένος με την κλήρωση, όμως πρέπει να φτάσουμε στο 100% σε όλα τα παιχνίδια για να προκριθούμε»

Ο «θρύλος» της Μπάγερν, και πρόεδρος του συλλόγου, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, είπε: «Είναι ένα ελκυστικό γκρουπ. Στόχος είναι η πρόκριση, όμως δεν πρέπει να υποτιμήσουμε κανέναν. Εχουμε παίξει αρκετές φορές στο παρελθόν με τη Μπενφίκα και έχουμε ευχάριστες αναμνήσεις, ενώ και τον Αγιαξ τον γνωρίζουμε καλά. Με την ΑΕΚ θα παίξουμε πρώτη φορά. Τίποτα από αυτά δεν μετράει τώρα. Και οι τρεις αντίπαλοι απέδειξαν στα πρωταθλήματά τους, πόσο ισχυροί είναι και εμείς οφείλουμε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να περάσουμε στην επόμενη φάση»

Ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς Αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, τόνισε: «Ποτέ δεν περιμένεις εύκολους αντιπάλους στο Champions League. Ωστόσο, ως προς την κλήρωση, στόχος μας είναι η πρώτη θέση του γκρουπ, μπροστά από τη Μπενφίκα, τον Αγιαξ και την ΑΕΚ»