Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα απέναντι στη Μπέρνλι, υποστήριξε ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι το φαβορί για νίκη στην αναμέτρηση, αλλά θα πάρουν την πρόκριση, ενώ απέφυγε κι όλες τις ερωτήσεις που αφορούσαν τον Γιάγια Τουρέ.

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες που έχω στη διάθεσή μου, σε αυτούς εστιάζω, με αυτούς δουλεύω» είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού αρχικά. Για το μεγάλο παιχνίδι της Πέμπτης δήλωσε: «Δεν είμαστε φαβορί, έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια σκληρή ομάδα σε μια δυνατή έδρα. Τερμάτισε έβδομη στην Premier League και αυτό δείχνει την αξία της. Ήρθαμε για να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με τη σοβαρότητα που ξέρουμε. Ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο το έργο μας, αλλά έχουμε τον τρόπο να φτάσουμε στο στόχο μας».

Για την παρουσία των οπαδών του Ολυμπιακού είπε «Ο κόσμος μάς δίνει δύναμη, προφανώς είναι ευχαριστημένοι από την εικόνα και τα αποτελέσματά μας και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους ανταποδώσουμε την αγάπη που δείχνουν στην ομάδα»,