Στην κατηγορία των οικιακών ηλεκτρικών συσκευών εισέρχεται η Westnet, μέλος του Ομίλου Olympia του επιχειρηματία κ. Πάνου Γερμανού, ανακοινώνοντας τη συμφωνία της για αποκλειστική συνεργασία με τη Sharp.

Η νέα συνεργασία αφορά την αποκλειστική διανομή από τη Westnet μιας σειράς προϊόντων, όπως ψυγεία, ψυγειοκαταψύκτες, κουζίνες, φούρνους, πλυντήρια ρούχων και πιάτων, στην ελληνική αγορά.

Μέσω της συνεργασίας αυτής, όπως χαρακτηριστικά τονίζεται από τη διοίκηση της εταιρείας, «διευρύνεται σημαντικά το εύρος του χαρτοφυλακίου της Westnet με λευκές συσκευές κορυφαίου σχεδιασμού και υψηλής ποιότητας κατασκευής, οι οποίες φέρουν την σφραγίδα μίας από τις ηγέτιδες δυνάμεις στην παγκόσμια αγορά». Και προστίθεται: «Τα προϊόντα της Sharp φιλοδοξούν να κάνουν πράξη τη δέσμευση της εταιρίας να εξυπηρετεί τις ανάγκες του καταναλωτή “For Life”, διευκολύνοντας την καθημερινή ζωή των χρηστών για μια ολόκληρη ζωή».

Επίσης, με την αφορμή την έναρξη της νέας συνεργασίας,  ο εμπορικός διευθυντής της Westnet, Γιώργος Δαβιώτης, δήλωσε: «Υλοποιώντας το πλάνο ανάπτυξης της Westnet κατορθώσαμε να ολοκληρώσουμε άλλο ένα βήμα, αυτό της εισόδου στην αγορά των λευκών συσκευών. Είναι σημαντικό ότι στην προσπάθειά μας αυτή έχουμε αρωγό ένα σημαντικό και αναγνωρίσιμο brand, αυτό της Sharp, που είναι ταυτόσημο παγκοσμίως με την ποιότητα και την τεχνολογική εξέλιξη…».

Η Westnet, που συγκαταλέγεται στις αναπτυσσόμενες εταιρείες του χώρου διανομής προϊόντων πληροφορικής και τεχνολογίας, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2005 και από το 2017 και στην κυπριακή αγορά. Αρχικά, ξεκίνησε με τη διανομή προϊόντων πληροφορικής. Το 2012 πέρασε στην αγορά του mobility, διαθέτοντας smartphones και tablets, ενώ από το 2016 επεκτάθηκε και στην αγορά της TV. Τώρα, η Westnet εισέρχεται σε μια νέα κατηγορία, σε αυτήν των οικιακών ηλεκτρικών συσκευών, η οποία τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει θετικό πρόσημο στην ευρύτερη αγορά των καταναλωτικών προϊόντων τεχνολογίας.