Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για την πρεμιέρα του στο φετινό πρωτάθλημα με την ομάδα του λιμανιού να φιλοξενεί απόψε τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις που έχουν κάνει στο Γιουρόπα Λιγκ, απέναντι σε Λουκέρνη και Μπέρνλι και είναι ξεκάθαρο πως ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του σκέφτονται μόνο τη νίκη στην αναμέτρηση με τους Βοιωτούς.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με την προπόνηση του Σαββάτου και ο προπονητής των πειραιωτών ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Σ’ αυτή συμπεριέλαβε τον Μπίμπαρς Νάτχο καθώς και τους Γκιγιέρμε, Χασάν τα δύο τελευταία δηλαδή μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του.

Μάλιστα όλα δείχνουν πως ο Βραζιλιάνος μέσος και ο Αιγύπτιος σέντερ φορ θα είναι αυτή την φορά στην 18άδα των ερυθρόλευκων. Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να πραγματοποιήσει αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του, σε σχέση με την εντεκάδα που ξεκίνησε στα τρία προηγούμενα παιχνίδια.

Αυτό διότι από την μία πλευρά θέλει να δώσει «ανάσες» σε κάποιους παίκτες, για να φρεσκάρει και την ομάδα του και από την άλλη έχει βέβαια στην άκρη του μυαλού του και τον αγώνα με την Μπέρνλι στην Αγγλία.

Οι πληροφορίες λοιπόν από το Ρέντη αναφέρουν ότι ο Μαρτίνς θα πραγματοποιήσει τουλάχιστον τρεις αλλαγές, αλλά δεν θέλησε χθες ν’ ανοίξει τα χαρτιά του. Ο Μαρτίνς έδωσε το βάρος στην τακτική στην διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, ζητώντας από τους παίκτες του να έχουν καλή κυκλοφορία μπάλας και το κυριότερο ταχύτητα στις μεταβιβάσεις τους. Παράλληλα ο Μαρτίνς είπε στους παίκτες του πως πρέπει να πιέσουν τον αντίπαλο τους από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού.

«Είναι πολύ σημαντικό να μπούμε δυνατά στο ματς. Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να ξεκινάμε δυνατά σε όλα τα παιχνίδια» είπε χαρακτηριστικά στους παίκτες του ο Πορτογάλος προπονητής.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Μαρτίνς σχεδιάζει να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Νάτχο και στον Γκιγιέρμε, ενώ είναι πιθανό το ενδεχόμενο ο Βραζιλιάνος να είναι και στο βασικό σχήμα των πειραιωτών. Όπως προαναφέραμε ο Μαρτίνς θα κάνει αλλαγές αλλά το σίγουρο είναι πως δεν θέλει να αλλάξει και… όλη την εντεκάδα.

Ο έμπειρος τεχνικός των πειραιωτών θέλει να δει από την ομάδα του την διάθεση που είχαν οι παίκτες του στο ματς με την Μπέρνλι και γι’ αυτό κατά την διάρκεια της προπόνησης έλεγε συνεχώς στους ερυθρόλευκους. «Είναι σημαντικό ματς και πρέπει να έχουμε την ίδια δίψα για τη νίκη».