Την επέκταση της Cosmote στον τομέα της ασφάλισης, ανακοίνωσε η διοίκηση της εταιρείας, παρουσιάζοντας τη νέα ψηφιακή υπηρεσία COSMOTE Insurance.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία παρέχει ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις για οχήματα, κατοικίες και την πρωτοβάθμια υγεία, σε συνεργασία με τις ασφαλιστικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Μέσω της νέας υπηρεσίας, οι καταναλωτές, ανεξαρτήτως του τηλεπικοινωνιακού παρόχου με τον οποίο συνεργάζονται, θα μπορούν να βρουν το πρόγραμμα ασφάλισης που επιθυμούν, συγκρίνοντας και επιλέγοντας ανάμεσα σε πολλά διαθέσιμα ασφαλιστικά προγράμματα.

Το ασφαλιστήριό τους θα το αγοράζουν γρήγορα και εύκολα μέσω της υπηρεσίας COSMOTE Insurance, η οποία θα παρέχεται με 24ωρη υποστήριξη και τις εφτά ημέρες της εβδομάδας, μέσω πιστοποιημένων συμβούλων ασφαλίσεων. Η υποστήριξη των πελατών θα παρέχεται τηλεφωνικά, αλλά και online μέσω chat και βιντεοκλήσης.

Μεταξύ άλλων, με το COSMOTE Insurance, οι καταναλωτές μπορούν να συγκρίνουν και να επιλέγουν εξατομικευμένα προγράμματα για την ασφάλιση:

* Οχήματος: Με πληθώρα ασφαλιστικών λύσεων για το αυτοκίνητο, τη μηχανή και το φορτηγό ΙΧ.

* Κατοικίας: Με διαφορετικές ασφαλιστικές λύσεις για το κτίριο, το περιεχόμενο ή και τον συνδυασμό τους, με ιδιαίτερη έμφαση στους δανειολήπτες.

* Πρωτοβάθμιας Υγείας: Με ασφαλιστικές προτάσεις για διαγνωστικές εξετάσεις, επισκέψεις σε γιατρούς και check-up.

* Οδικής βοήθειας: Για υποστήριξη σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος, συνδυαστικά με την ασφάλιση οχήματος.

* Νομικής προστασίας, συνδυαστικά με την ασφάλιση οχήματος.