Να τραγουδήσει ένα τραγούδι της Aretha Franklin ζήτησαν από την Ariana Grande την Πέμπτη σαν αποχαιρετισμό. Παρ" ότι η Grande αρχικά αρνήθηκε όταν τελικά το έκανε ξέσπασε σε κλάματα…

Ήταν προγραμματισμένη η παρουσία της στην εκπομπή «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon», αλλά για ένα «σκετς», μια κωμική σκηνή. Όχι για να τραγουδήσει.

Όταν έφτασε στο πλατό, οι παραγωγοί της εκπομπής της ζήτησαν να τραγουδήσει ένα τραγούδι της Αρίθα Φράνκλιν. Ως αποχαιρετισμό καθώς λίγες ώρες πριν, η «Βασίλισσα της Σόουλ» είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.

Η Αριάνα τους είπε ότι δεν μπορούσε να το κάνει, ήταν πολύ συγκινημένη. «Ήταν μια από τις ηρωίδες μου» είπε. Τότε την πλησίασε o Questlove και την έπεισε ότι θα ήταν σπουδαίο να τραγουδήσει, με τους Roots, ένα τραγούδι της Αρίθα. Το ξανασκέφτηκε, και άνοιξε το show με το «Natural Woman». O κόσμος όρθιος χειροκροτούσε.

Όταν έφυγε από τη σκηνή, η Αριάνα Γκράντε ξέσπασε σε κλάματα. Στη συνέχεια ανέβασε στο λογαριασμό της στο Twitter, μια φωτογραφία δική της, αγκαλιά με την Αρίθα.