Τα τελευταία 20 λεπτά του πρώτου αγώνα στη Λευκορωσία, θα αποτελέσουν τον… οδηγό του Ατρομήτου στην ρεβάνς με τη Ντιναμό Μπρεστ, για τον Β΄ προκριματικό γύρο του Europa League. Αυτό επισήμανε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Νταμίρ Κάναντι, διαβεβαιώνοντας ότι η ομάδα του διδάχθηκε από τα σοβαρά λάθη του πρώτου αγώνα (όπου βρέθηκε να χάνει 4-0, πριν μειώσει στο τέλος σε 4-3) και δεν θα τα επαναλάβει. «Πρέπει να πετύχουμε τον πολύ σημαντικό στόχο της πρόκρισης στον επόμενο γύρο», υπογράμμισε ο Αυστριακός τεχνικός.

«Eχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς με την Μπρεστ. Όλοι στο κλαμπ χαιρόμαστε για αυτό το παιχνίδι. Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε τη νίκη για να περάσουμε. Πρέπει να αρχίσουμε από εκεί που τελειώσαμε το πρώτο παιχνίδι. Πρέπει να πετύχουμε τον πολύ σημαντικό στόχο της πρόκρισης στον επόμενο γύρο», δήλωσε αρχικά ο Κάναντι και συνέχισε: «Έχουμε μάθει από τα λάθη μας στο πρώτο παιχνίδι. Με τη βοήθεια του κόσμου, που θα είναι ο 12ος παίκτης, φιλοδοξούμε στην πρόκρισή μας στον 3ο προκριματικό γύρο».

Ο προπονητής του Ατρομήτου ανέφερε ότι δεν περιμένει εκπλήξεις από τη Ντιναμό Μπρεστ και, σε ό,τι αφορά τη δική του ομάδα, υπογράμμισε: «Πρέπει να προσέξουμε ώστε να επαναλάβουμε τα τελευταία 20 λεπτά (σ.σ. του πρώτου αγώνα). Γνωρίζουμε τι δεν κάναμε καλά και πάνω στην ανάλυσή μας έχουμε σταθεί σε αυτά και δεν θα τα επαναλάβουμε στο δεύτερο παιχνίδι. Έχουμε πετύχει τρία γκολ, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εκτός έδρας ματς».

Τέλος, ερωτηθείς αν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, ο Κάναντι απάντησε: «Θα δούμε αύριο ποιοι θα είναι 100% και σε κατ΄ιδίαν συζητήσεις ποιοι θα μπορούν να μας βοηθήσουν».

Τους ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Κυριάκος Κιβρακίδης, ο οποίος δήλωσε: «Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε όπως παίξαμε στα τελευταία 20 λεπτά. Ο προπονητής μας έκανε κάποιες αλλαγές που μας βοήθησαν. Έχει ένα πλάνο ο προπονητής μας και θα θελήσουμε να το εφαρμόσουμε στο δεύτερο παιχνίδι. Το να είσαι στον Ατρόμητο είναι πολύ σημαντικό και είναι μια ευλογία. Κάποιοι ίσως δεν το βλέπουν απ΄ έξω. Πρέπει να αναλογιστούν κάποιοι παίκτες πού βρίσκονται και πού έχουν έρθει. Θα πούμε κάποια πράγματα κι εγώ και ο Ούμπιντες που ήμασταν στα παιχνίδια με την ΑΪΚ. Εγώ αυτό που θέλω και είναι το σημαντικό για μένα προσωπικά είναι ο κόσμος. Θέλω τον κόσμο μας στο πλευρό μας, ό,τι και να γίνει στο ματς. Είτε βρισκόμαστε πίσω είτε μπροστά στο σκορ. Θέλουμε τη στήριξή τους. Θέλω να δω ένα γήπεδο γεμάτο».