Ετοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Τσούμπα Ακπόμ από την Αρσεναλ είναι ο ΠΑΟΚ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης συμφώνησε με τους Λονδρέζους για τον νεαρό στράικερ. Ο 23χρονος επιθετικός αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στη Σεντ Τρούιντεν με τη μορφή δανεισμού, σημειώνοντας έξι γκολ σε 16 συμμετοχές. Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας η Αρσεναλ είπε το «ναι» στην πρόταση του ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και ο παίκτης αναμένεται να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη. Κάποιες πληροφορίες μάλιστα ανέφεραν ότι ο Ακπόμ θα είναι στη χώρα μας την Τρίτη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Πάντα με βάση τις χθεσινοβραδινές πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ θα δώσει στους Κανονιέρηδες ένα εκατ. ευρώ, με την ομάδα του Λονδίνου να κρατάει σημαντικό ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησης. Η Σεντ Τρούιντεν έδειξε ενδιαφέρον να κρατήσει τον 23χρονο επιθετικό στο δυναμικό της, αλλά η βελγική ομάδα δεν τα βρήκε στο οικονομικό με τους Κανονιέρηδες. Αυτό που απομένει πλέον είναι να υπογράψει ο Ακπόμ στον ΠΑΟΚ για να προχωρήσει ο Δικέφαλος του Βορρά στην επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής.

Περιμένει τον Μπίσεσβαρ

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό σκέλος, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για τη ρεβάνς με τη Βασιλεία, στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης καλείται να υπερασπιστεί τη νίκη της στο πρώτο ματς στην Τούμπα με 2-1 και ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου καταστρώνει τα πλάνα του για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Τετάρτης.

Ο ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ αγωνιά για την κατάσταση του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, περιμένοντας να δει αν τελικά ο ολλανδός μέσος θα ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Ο επιτελικός χαφ απουσίασε από το πρώτο ματς στην Τούμπα αλλά κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια να προλάβει τη ρεβάνς. Μάλιστα ο παίκτης είναι αισιόδοξος ότι θα μπορέσει να είναι στην αποστολή για τον πολύ σημαντικό αγώνα επί ελβετικού εδάφους.

Ο Μπίσεσβαρ έκανε ατομικό πρόγραμμα στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας του και σήμερα θα δοκιμάσει να ακολουθήσει το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος των συμπαικτών του. Αν τα καταφέρει χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις θα τεθεί στη διάθεση του Λουτσέσκου για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βασιλεία. Σε διαφορετική περίπτωση ο Μπίσεσβαρ θα μείνει εκτός πλάνων του προπονητή του ΠΑΟΚ. Ο Ολλανδός είναι όπως προαναφέραμε αισιόδοξος ότι θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για τη ρεβάνς με τη Βασιλεία, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν στη σημερινή προπόνηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Αναφορικά με τα πλάνα του Λουτσέσκου, είναι πολύ πιθανό ο ρουμάνος τεχνικός να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του, αν και θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν έχει ακόμα φανερώσει τις σκέψεις του.

n Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς απουσίασε από τη χθεσινή προπόνηση του ΠΑΟΚ λόγω προσωπικού ζητήματος. Ο σέρβος στράικερ είχε ζητήσει άδεια από τον προπονητή του και ο Ραζβάν Λουτσέσκου απάντησε καταφατικά στο αίτημα του παίκτη. Ο Πρίγιοβιτς θα είναι παρών στη σημερινή απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.