Τα πλάνα που έδωσε το Μέγαρο Μαξίμου από την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Μάτι, δείχνουν ότι συνομίλησε με έναν πολίτη. Εκεί του είπε ότι είναι σε ετοιμότητα όλες οι υπηρεσίες και ειδικά εκείνες που έχπυν σχέση με το υπουργείο Υποδομών για την καταγραφή των ζημιών.
Εχει ενδιαφέρον ποιος ήταν αυτός ο… μοναδικός πολίτης που άκουσε τον πρωθυπουργό.

Πρόκειται για τον Κώστα Κουτρουμπή ο οποίος ήταν διευθυντής στο γραφείο του πρώην υφυπουργού Γιάννη Παπαθανασίου, επί κυβερνήσεως Ν.Δ. με Πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή.

Ο κ. Παπαθανασίου διετέλεσε υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών από 19/9/2007 έως 7/10/2009 και ο κ. Κουτρουμπής ήταν το δεξί του χέρι ως επικεφαλής του γραφείου του.

Δείτε εδώ τι έγραψε ο ίδιος στο facebook:

«Τυχαία είδα τον Πρωθυπουργό και του είπα να προσέξει το Μάτι. Μου απάντησε, ότι θα κάνουν ότι μπορούν. Η φωτογραφία από τη συνάντησή μας δεν βγήκε από εμένα, αλλά από το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από συνεργάτες του Πρωθυπουργού» είπε στο Κουτρουμπής, ο οποίος εμφανίζεται να μένει στην ευρύτερη περιοχή που επλήγη από τη φωτιά.

Μάλιστα στο λογαριασμό του στο facebook, ο κ.Κουτρουμπής ευχαρίστησε τον δήμαρχο Περιστερίου για τη βοήθεια που πρόσφερε στην Αργυρά Ακτή, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη και τους “τοπικούς άρχοντες”, όπως έγραψε χαρακτηριστικά.

«1000 ευχαριστώ στο Δήμο Περιστερίου και τον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη για την άμεση ανταπόκριση και καταπληκτική δουλειά στον καθαρισμό της Αργυράς Ακτής. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τη αντιδήμαρχο Μαίρη Τσιοτα και το προσωπικό του συνεργείου της για την εξαιρετική συνεργασία. Όπως είναι φυσικό (εδώ γελάνε) οι δικοί μας τοπικοί άρχοντες του Δήμου Μαραθώνα κάπου έπιναν τον καφέ τους…», έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του, ο κ.Κουτρουμπής.