Η Εθνική Ελλάδος υδατοσφαίρισης Γυναικών κατέκτησε χθες την δεύτερη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που διεξήχθη αυτές τις μέρες στη Βαρκελώνη. Αυτή η επιτυχία, όπως φάνηκε δεν άφησε απόλυτα ικανοποιημένη την Ελευθερία Πλευρίτου, που είχε ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά τη λήξη του τελικού, η Ελευθερία τόνισε: «Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έφτασε στο τέλος του με μια μεγάλη διάκριση για την ομάδα μας που φέρνει θετικούς οιωνούς και φιλοδοξίες για το μέλλον. Η δυναμική της ομάδας κρίνεται από την όλη πορεία της στη διοργάνωση και όχι από ένα παιχνίδι. Είχαμε πολύ καλή απόδοση στα δύσκολα παιχνίδια αν και ξέρουμε ότι στον τελικό θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. Κρατάμε τα καλά και συνεχίζουμε».

Ενώ στη συνέχεια άφησε το μήνυμά της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναφερόμενη φυσικά σε όλους τους Έλληνες που δοκιμάστηκαν τις προηγούμενες μέρες, λέγοντας:

 «Δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία τον τελικό μας στόχο!! Δεύτερες στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών!!
Δυστυχώς σήμερα δεν ήταν η μέρα μας, δεν παίξαμε όπως μπορούμε!!
Ελπίζουμε να χαρίσαμε κάποια χαμόγελα και ελπίδες στους συνανθρώπους μας, πίσω στην Ελλάδα, που πλήττονται από απώλειες και στεναχώρια. Τα πράγματα μόνο καλύτερα μπορούν να γίνουν αν βοηθάμε όλοι μαζί, όπως και κάνουμε τις τελευταίες μέρες!!
Όμως να θυμάστε το ατσάλι όσο το χτυπάς γίνεται πιο δυνατό!!! Αυτή η ομάδα έχει μέλλον και θα προσπαθούμε να το δείχνουμε συνεχώς!!
Αυτή η χώρα και αυτός ο λαός έχουν μάθει να αναγεννιούνται μέσα από τις στάχτες τους…»
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ!!!