Τρεις ακόμα γυναίκες δηλώνουν ότι πληρώθηκαν προκειμένου να αποσιωπήσουν τις ερωτικές τους σχέσεις με τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Συγκεκριμένα, ο Μάικλ Αβενάτι, ο δικηγόρος της Στόρμι Ντάνιελς, ανακοίνωσε ότι εκπροσωπεί τρεις ακόμη γυναίκες που έλαβαν χρήματα για να «κρατήσουν το στόμα τους κλειστό» σχετικά με τις ερωτικές τους σχέσεις με τον Ντόναλντ Τραμπ.

«Τρεις επιπλέον γυναίκες», έγραψε στο Twitter ο Μάικλ Αβενάτι, ο οποίος έχει στήσει μία γιγάντια καμπάνια κατά του Τραμπ από την αρχή της υπόθεση Στόρμι Ντάνιελς, η οποία έχει δηλώσει ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με τον μεγιστάνα και πληρώθηκε για να μην την αποκαλύψει.

«Ολες πήραν χρήματα για να σωπάσουν», γράφει ο Αβενάτι.

«Ηρθε η ώρα για τον Μάικλ Κόεν και τον Ντόναλντ Τραμπ να πουν 100% την αλήθεια στον αμερικανικό λαό», γράφει στον λογαριασμό του αναφερόμενος στον πρώην δικηγόρο και πρώην δεξί χέρι του Τραμπ.

Οι τρεις αυτές γυναίκες «πληρώθηκαν για να σιωπήσουν πριν από τις εκλογές του 2016», διευκρίνισε στους δημοσιογράφους.

Υπενθυμίζεται ότι η Στόρμι Ντάνιελς, έχει καταθέσει αγωγή εναντίον του προέδρου Τραμπ για την ακύρωση της συμφωνίας εμπιστευτικότητας η οποία υπεγράφη του 2016 και στην οποία αποδέχεται να κλείσει το στόμα της για 130.000 δολάρια σχετικά με την σχέση που ισχυρίζεται ότι διατηρούσε με τον Τραμπ το 2006.

Το ποσόν παραδόθηκε από τον Μάικλ Κοέν. Ο Τραμπ, ο οποίος αρνήθηκε την σχέση αυτή, παραδέχθηκε ότι πλήρωσε τον δικηγόρο του.

Εξάλλου, μία συνομιλία ανάμεσα στον Τραμπ και το Κοέν, η οποία ηχογραφήθηκε το 2016, δόθηκε στην δημοσιότητα αυτήν την εβδομάδα.

Θέμα της, η πρώην playmate του Playboy Κάρεν ΜακΝτούγκαλ, η οποία δηλώνει ότι είχε δεκάμηνη ερωτική σχέση με τον Τραμπ από το 2006 ως το 2007.