Ευχαριστήριο μήνυμα μέσω της ιστοσελίδας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απηύθυνε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον προς τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που φρόντισαν για την υγεία του, διόμιση μήνες μετά την περιπέτεια με την εγκεφαλική αιμορραγία που είχε και το κώμα στο οποίο έπεσε.

Ο 76χρονος Σκωτσέζος σε τηλεοπτικό μήνυμά του ευχαρίστησε τους γιατρούς που αντιμετώπισαν με επιτυχία την εγκεφαλική αιμορραγία τον Μάιο και τόνισε ότι τον «άγγιξαν» τα μηνύματα συμπαράστασης που έλαβε από τον κόσμο.

«Γεια σας, απλά θέλω να στείλω ένα γρήγορο μήνυμα. Πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω το ιατρικό προσωπικό των νοσοκομείων Macclesfield, Salford Royal και Alexandra» δήλωσε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος δείχνει καλά στην υγεία του, παρά την ελαφρώς αλλαγμένη φωνή του.

«Πιστέψτε με, χωρίς αυτούς τους ανθρώπους, που μου έδωσαν ένα τέτοιο επίπεδο φροντίδας, δεν θα ήμουν εδώ σήμερα, έτσι τους ευχαριστώ εκ μέρους και της οικογένειάς μου. Τους ευχαριστώ πολύ. Επίσης με άγγιξαν πολύ τα μηνύματα που έλαβα από όλο τον κόσμο» είπε.