Έπειτα από τα τραγικά γεγονότα της 23ης Ιουλίου στην ανατολική και στη δυτική Αττική, η Εθνική Ασφαλιστική εκφράζει με ανακοίνωση της, τη βαθιά θλίψη και οδύνη της και την αμέριστη συμπαράστασή της απέναντι στους συμπολίτες μας και τις οικογένειές τους που πραγματικά δοκιμάζονται.

Όπως επισημαίνεται για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων της εταιρείας που επλήγησαν από τις πυρκαγιές, έχει δημιουργηθεί ειδική τηλεφωνική γραμμή (210-9099600), όπως επίσης και σε παράταση εξόφλησης ασφαλιστηρίων συμβολαίων. Στο πλαίσιο αυτό, και δίνοντας απόλυτη προτεραιότητα στην καταβολή αποζημιώσεων που αφορούν ζημιές στις πληγείσες περιοχές, η Εθνική Ασφαλιστική ενημερώνει ότι προχωρά σε άμεση και πλήρη εξόφληση των αποζημιώσεων που αφορούν ολική καταστροφή ακινήτων ξεκινώντας από την Παρασκευή, 27/07/18.

Επίσης, σε συνεργασία με το Σύλλογο Υπαλλήλων και με την συνεισφορά του ανθρώπινου δυναμικού της, η εταιρεία προχωρά στην αγορά ειδών πρώτης ανάγκης τα οποία θα διατεθούν στις αρμόδιες δομές για την ανακούφιση των πληγέντων συμπολιτών μας. Στην προσπάθεια αυτή συμμετέχει και το ανθρώπινο δυναμικό της Εθνικής Ασφαλιστικής Κύπρου.