Είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από την φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, θα συγκεντρώσει με πρωτοβουλία της η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, την Παρασκευή (27/7) στο κολυμβητήριο «Αντώνης Δημητρόπουλος» του ΑΝΟ Γλυφάδας.

Η πρωτοβουλία γίνεται με αφορμή την διεξαγωγή δύο φιλικών αγώνων των Εθνικών μας ομάδων Εφήβων (Κ 18) και Νέων ανδρών με τις αντίστοιχες της Αυστραλίας (18.00) και της Ιταλίας (19.30), με τις οποίες και πραγματοποιούν κοινή προετοιμασία ενόψει των προσεχών αγωνιστικών υποχρεώσεων τους.

Η ΚΟΕ καλεί τον φίλαθλο κόσμο και όποιον άλλον πολίτη επιθυμεί, να συνδράμει στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, σε χώρο που παραχωρεί ευγενικά ο ΑΝΟ Γλυφάδας στο κολυμβητήριο του, τον οποίο και ευχαριστεί η Ομοσπονδία.

Ως τέτοια, καταγράφονται: παιδικά φάρμακα (Paracetamol, ibuprofen), Betadine, Fucidin, γάζες, παιδικές πάνες, κολλύρια, φυσικοί οροί, γάλατα και χυμοί μακράς διάρκειας, μωρομάντηλα, τρόφιμα μακράς διάρκειας, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, φρουτόκρεμες, ξυραφάκια, πετσέτες, παπούτσια, εσώρουχα, σεντόνια.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα διανεμηθούν, από την ΚΟΕ, στους πληγέντες Δήμους και οικισμούς από τις καταστροφικές πυρκαγιές.