Βοήθεια στους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές, παρέχει το «Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center». Με μια σειρά πρωτοβουλιών και δράσεων που ανακοίνωσε επιχειρεί να απαλύνει τον πόνο σε εκατοντάδες κατοίκους της Ανατολικής Αττικής.

Πέραν της δωρεάν περίθαλψης που προσέφερε ήδη και προσφέρει το νοσηλευτικό κέντρο σε όσους προσέφυγαν σε αυτό, γνωστοποιείται ότι οι πληγέντες μπορούν να επισκέπτονται δωρεάν τους εφημερεύοντες ιατρούς του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center μέχρι 31 Αυγούστου 2018, με επίδειξη βεβαίωσης από την Πυροσβεστική Υπηρεσία ή τον Δήμο ή καθ’ υπόδειξιν των αρμοδίων αρχών και για τις παρακάτω ειδικότητες:

Παθολόγος

Καρδιολόγος

Ορθοπεδικός

Πνευμονολόγος

Γενικός Χειρουργός

Για ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά από 08:00 έως 18:00 εκτός Σαββατοκύριακου στα τηλέφωνα 210 6972052, -053, -054

Με δεδομένο, εξάλλου, ότι οι ανάγκες σε αίμα και πλάσμα για τους εγκαυματίες είναι τεράστιες, στις πρωτοβουλίες στήριξης των πληγέντων συνανθρώπων μας εντάσσεται και η εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 26/7 από 9:00 -13:00 στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, υπό την αιγίδα του Τμήματος Αιμοδοσίας του ΠΓΝ Αθηνών «Γ. Γεννηματάς».

Οι εθελοντές αιμοδότες θα πρέπει να είναι 18-60 ετών και να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα και αριθμό ΑΜΚΑ.