Η κλήρωση της Α1 Ανδρών της αγωνιστικής περιόδου 2018-19 πραγματοππιήθηκε τη Δευτέρα και το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» θα διεξαχθεί σχετικά νωρίς. Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στην 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος (17/11/2018), ενώ στις 16/3/2019 οι «ερυθρόλευκοι» θα ανοίξουν τις πύλες του ΣΕΦ για να φιλοξενήσουν τους «πράσινους», στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής. Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Παναθηναϊκός θα έχει εκτίσει την ποινή τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών που «κουβαλά», όπερ σημαίνει ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί παρουσία φιλάθλων στο ΟΑΚΑ.

Το ντέρμπι «δικεφάλων» ορίστηκε στη 2η αγωνιστική (13/10) με την ΑΕΚ να φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ, ενώ στη 15η αγωνιστική (26/1) οι Θεσσαλονικείς θα υποδεχθούν την Ένωση.

Τέλος, το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί την 7η (24/11) και 20η αγωνιστική (23/3) σε Πυλαία και Αλεξάνδρειο, αντίστοιχα.

Εντός έδρας αγώνες επιφυλάσσει για τους «αιώνιους» η πρεμιέρα. Ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός θα αρχίσει τις υποχρεώσεις του από το ΟΑΚΑ (κεκλεισμένων των θυρών), απέναντι στον Ήφαιστο Λήμνου, ενώ ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο ΣΕΦ (κεκλεισμένων των θυρών) τον νεοφώτιστο Χολαργό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας της Α1 Ανδρών 2018-18:

ΠΑΟΚ-Ρέθυμνο

Περιστέρι-AEK

Κολοσσός Ρόδου-Προμηθέας Πατρών

Ολυμπιακός-Χολαργός

Πανιώνιος-Κύμη

Παναθηναϊκός-Ήφαιστος Λήμνου

Λαύριο-Άρης