Τη δεύτερη ήττα του σε ισάριθμα φιλικά γνώρισε ο Παναθηναϊκός από την Αντβέρπ, ωστόσο ο Γιώργος Δώνης έχει λόγους να χαμογελάει. Περισσότερο για το γεγονός πως όσοι ώρα βρίσκονταν στο γήπεδο οι… έμπειροι και «παλιοί» του ρόστερ, η ομάδα του έδειξε ένα θετικό πρόσωπο, έβγαλε φάσεις, προηγήθηκε.

Ωστόσο, η αδράνεια σε δύο στιγμές στο δεύτερο μέρος, το λάθος του Κότσαρη και η κακή ανασταλτική λειτουργία, έφεραν την ανατροπή και τη νίκη για την Αντβέρπ με 2-1.

Οι «πράσινοι» του Γιώργου Δώνη έδειξαν καλά στοιχεία, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όταν και προηγήθηκαν με ένα πολύ ωραίο γκολ του Στάικου στο 44΄, που προήλθε από εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Μουνιέ και πάσα προς τον σκόρερ, ο οποίος τελείωσε άψογα τη φάση.

Η Αντβέρπ ισοφάρισε στο 48΄, όταν ύστερα από λάθος έξοδο του Κότσαρη και αδυναμία των Κολοβέτσιου και Οικονόμου να απομακρύνουν με το κεφάλι, ο Οβούσου βρήκε (με κεφαλιά) τον Φαρίς, που ισοφάρισε εύκολα σε άδειο τέρμα.

Οι Βέλγοι έφτασαν στην ανατροπή στο 55΄, όταν ο Χάιρεμανς βρήκε τετ α τετ με τον Κότσαρη από πάσα του Οβούσου και «έγραψε» το 2-1, ενώ στο 64΄ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Φαρίς, που δεν βρήκε την μπάλα σε κενή εστία.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Διούδης (46΄ Κότσαρης), Γιόχανσον (64΄ Θεοχάρης), Κολοβέτσιος (80΄ Αποστολάκης), Οικονόμου (64΄ Μαυρομάτης), Κουλιμπαλί (69΄ Οικονομόπουλος), Στάικος (46΄ Κάτσε), Δώνης (64΄ Τζανδάρης), Ινσούα (53΄ Χατζηθεοδωρίδης), Μουνιέ (68΄ Κουντουριώτης), Χατζηγιοβάνης (46΄ Μπουζούκης), Ρεγκάκος (64΄ Πίσπας).