Αποκαταστάθηκε, μέχρι ενός σημείου, η ανησυχία που προκλήθηκε στον ΠΑΟΚ, νωρίτερα σήμερα, αναφορικά με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και το πρόβλημα στο αριστερό γόνατο που αποκόμισε στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι που έδωσε η ομάδα, στην Ολλανδία, με την Ντε Γκράαφσαπ (16/7).

Το αποτέλεσμα της μαγνητικής τομογραφίας, στην οποία υποβλήθηκε ο Ολλανδός μέσος, ήταν “καθαρό”, σε ό,τι αφορά ζημιά είτε στο μηνίσκο, είτε στο χόνδρο. Υπάρχει φλεγμονή στο γόνατό του, για την υποχώρηση της οποίας θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα θεραπείας για τις επόμενες ημέρες και θα μείνει εκτός πλάνων για το πρώτο ματς με τη Βασιλεία, για τα προκριματικά του Champions League, στην Τούμπα, την προσεχή Τρίτη (24/7). Υφίσταται, όμως, πιθανότητα παρουσίας του στον αγώνα ρεβάνς με τους Ελβετούς, για αυτό συμπεριλήφθηκε το όνομά του στη σχετική λίστα, για τις μάχες με τη Βασιλεία, που δηλώθηκε από τον “Δικέφαλο”, στην ΟΥΕΦΑ.

Για τις πρώτες, επίσημες, φετινές αναμετρήσεις της ομάδας, ο Ραζβάν Λουτσέσκου υπολογίζει, ακόμη, κανονικά και στον Ομάρ Ελ Καντουρί, καθώς η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε και αυτός σήμερα, για τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν εσχάτως, ήταν επίσης “καθαρή”.

Στη λίστα, για τις αναμετρήσεις με τη Βασιλεία, δηλώθηκαν στην ΟΥΕΦΑ από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναλυτικά, οι: Γλύκος, Ρέι, Πασχαλάκης, Σιαμπάνης, Βαρέλα, Κρέσπο, Χατσερίδης, Μαλεζάς, Μάτος, Κίτσιου, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Κάνιας, Χαρίσης, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Λάμπρου, Ζαμπά, Ουάρντα, Μυστακίδης, Πρίγιοβιτς.

Ο ΠΑΟΚ διατηρεί το δικαίωμα να προχωρήσει σε δύο αλλαγές ως 24 ώρες πριν τη σέντρα του πρώτου αγώνα.