Εντείνονται οι φήμες στη Γερμανία πως ο Μπέντζαμιν Παβάρ θα ενταχθεί από αυτό το καλοκαίρι στο δυναμικό της Μπάγερν Μονάχου. Ο Γάλλος αμυντικός της Στουτγκάρδης, σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ έχει συμφωνηθεί να μετακομίσει από τη σεζόν 2019-2020 στην Μπάγερν, έναντι 35 εκατ. ευρώ, αλλά οι Βαυαροί πιέζουν τον σύλλογό του για τον αποκτήσουν αυτό το καλοκαίρι.

Η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου συμφώνησε με τη Στουτγκάρδη για την απόκτηση του Μπέντζαμιν Παβάρ από την αγωνιστική σεζόν 2019/20. Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό «Kicker» η πρωταθλήτρια της μπουντεσλίγκα συμφώνησε να δώσει 35 εκατ. ευρώ για ν’ αποκτήσει τα δικαιώματα του Γάλλου διεθνή μπακ, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στο Μουντιάλ της Ρωσίας με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του. Ο Παβάρ εντάχθηκε στο δυναμικό της Στουτγκάρδης τον Αύγουστο του 2016 από τη Λιλ αντί τεσσάρων εκατ. ευρώ.

Ο 22χρονος Παβάρ δήλωσε την Τετάρτη στη γενέτειρά του στη βόρεια Γαλλία, για το θέμα: «Θα δούμε τι θα γίνει, αλλά τώρα είμαι στη Στουτγκάρδη. Δεν ξέρω ακόμα πού θα είμαι οριστικά. Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος στην Στουτγκάρδη». Παράληλα όμως τόνισε ότι στόχος του είναι να κατακτήσει το Champions League, μια διοργάνωση πάντως στην οποία η Στουτγάρδη δεν έχει προκριθεί αυτή τη σεζόν.

Ωστόσο, ο αθλητικός διευθυντής της Στουτγκάρδης, Μίκαελ Ρέσκε, έχει διαβεβαιώσει εδώ και καιρό, ότι ο παίκτης δεν θα αφήσει φέτος την Στουτγκάρδη, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021. «Είμαστε πρόθυμοι να παραιτηθούμε από πολλά χρήματα ώστε να παραμείνει και να παίξει έναν ακόμη χρόνο μαζί μας».

Ο προπονητής της Μπάγερν, Νίκο Κόβατς, είπε: «Δεν μπορώ να πω τίποτα γι΄ αυτό (…). Από την άλλη πλευρά, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι πρόκειται για ένα πραγματικά καλό παίκτη, το απέδειξε κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου».

Την Πέμπτη, ο Μπέντζαμιν Παβάρ δεν εμφανίστηκε στην επίσημη φωτογράφιση της ομάδας της Στουτγκάρδης για τη σεζόν 2018-2019, όπως άλλωστε και ο Γερμανός επιθετικός Μάριο Γκόμεζ.