Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για την 54χρονη μαυροφορεμένη γυναίκα η ο οποία περιφερόταν σε εμπορικά κέντρα και χαράκωνε βρέφη στα χέρια και στα πόδια. Χθες  οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και εις βάρος της ασκήθηκε ποινική  δίωξη για απρόκλητες σωματικές βλάβες και αντίσταση κατά της αρχής. Η κατηγορούμενη παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο και πήρε προθεσμία για αύριο. Οταν της είπαν ότι θα κρατηθεί, ζήτησε «μια χάρη, να δικαστεί σήμερα χωρίς δικηγόρο γιατί στα κρατητήρια είναι απαίσιες οι συνθήκες». Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι την κατηγορούν άδικα. «Σας παρακαλώ, δεν έχω κάνει τίποτα. Με κατηγορούν άδικα. Με έχουν καταταλαιπωρήσει. Είχα πάει να ψωνίσω. Κάθισα να φάω και είδα ξαφνικά κάποιους να έρχονται πάνω μου. Με άρπαξαν. Με χτύπησαν. Μου φέρθηκαν απαίσια οι αστυνομικοί. Πήγα στο νοσοκομείο. Εχω παιδιά και σύζυγο. Λατρεύω τα παιδιά. Ούτε μυρμήγκι δεν έχω πειράξει» ισχυρίστηκε πριν την αναβολή της δίκης της.
Από τις μέχρι τώρα αστυνομικές έρευνες φαίνεται ότι η 54χρονη η οποία διαμένει στα Ανω Λιόσια πήγαινε συχνά σε εμπορικό κέντρο των νοτίων προαστίων όπου προσέγγιζε μητέρες  και τραυμάτιζε τα μωρά τους. Το τρομακτικό σκηνικό διαδραματιζόταν σε δευτερόλεπτα. Οι μητέρες αντιλαμβάνονταν ότι κάτι άσχημο είχε συμβεί από το κλάμα του μωρού και στην συνέχεια έβλεπαν τις πατούσες και τους αγκώνες μέσα στα αίματα.
Η υπόθεση έχει ακόμα κενά καθώς δεν έχει διευκρινισθεί αν χρησιμοποιούσε κάποιο αιχμηρό αντικείμενο ή τραυμάτιζε τα μωρά με τα νύχια της. Στην εξέτασή της προχθές το βράδυ στο αστυνομικό τμήμα έδωσε την εντύπωση στους αστυνομικούς ανθρώπου που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.