Η Ντάσα Ζούκοβα φωτογραφίζει τον Σταύρο Νιάρχο junior με «φόντο» τα τιρκουάζ νερά του Αιγαίου. Η πρώην σύζυγος του Ρόμαν Αμπραμόβιτς και ο χρυσός κληρονόμος απολαμβάνουν τις διακοπές τους σε έναν «ασφαλή», μακριά από τα πολλά αδιάκριτα βλέμματα, χώρο. Ο Σταύρος, γιος του Φίλιππου Νιάρχου και της Βικτόριας Γκίνες, επέλεξε δημοφιλέστατο, πολυτελές resort στην περιοχή του Ορνού της Μυκόνου για να περάσει κάποιες ημέρες από τις καλοκαιρινές διακοπές του. Ο νεαρός εγγονός του μεγιστάνα Σταύρου Νιάρχου τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία στο Νησί των Ανέμων, ακριβώς όπως και τα αδέλφια του Θεόδωρος (Θεοδωράκης για τους γονείς του, Τεό για τους φίλους) και Ευγενία.

Τα παιδιά του πρωτότοκου Φίλιππου από τον γάμο του με τη γοητευτική Γκίνες, μέλος της διεθνούς φήμης οικογένειας τραπεζιτών και ιδιοκτητών της περίφημης ζυθοποιίας, γευμάτιζαν προχθές το βράδυ στο Buddha Bar, το οποίο βρίσκεται μέσα στο ξενοδοχειακό συγκρότημα. Η κυρία Ζούκοβα, η οποία διατηρεί εδώ και έναν χρόνο δεσμό με τον ωραίο Stav, έδειχνε πανευτυχής.

Η ενασχόληση με την τέχνη, οι Νόιτρα, Κούλχαας

Η Ντάσα Ζούκοβα, πετυχημένη γκαλερίστα (ξεκίνησε τις δραστηριότητές της στον χώρο της τέχνης με την αίθουσα Garage), art curator και φωτογράφος, συνήθιζε πάντα να «κατηφορίζει» τα καλοκαίρια στα ελληνικά νησιά. Την εποχή που ήταν παντρεμένη με τον Ρόμαν Αμπραμόβιτς «ταξίδευε» με τη θαλαμηγό «Eclipse» στα νησιά του Ιονίου. Τη γοήτευε να φωτογραφίζει περιοχές στους Παξούς, την Ιθάκη (αγαπημένο μέρος διακοπών του Giorgio Armani, ο οποίος όμως τα τελευταία εικοσιτετράωρα επισκέφθηκε τη Μύκονο), περισσότερο όμως στην Κεφαλονιά, με τα υπέροχα μοναστήρια. Η Νατάσα είναι επίσης συλλέκτρια βυζαντινών εικόνων. Η σχέση της με τον Νιάρχο, η οποία ξεκίνησε το 2017, έχει δημιουργήσει θόρυβο στους διεθνείς εφοπλιστικούς κύκλους. Η Ζούκοβα είναι τέσσερα χρόνια μεγαλύτερη από τον έλληνα πλοιοκτήτη και έχει δύο παιδιά από τον Αμπραμόβιτς. Αυτό δεν εμπόδισε όμως τον Νιάρχο να της προτείνει την πολυπόθητη για την ίδια συγκατοίκηση στην υπερπολυτελή βίλα Neutra’s Kronish House στο Μπέβερλι Χιλς. Το εκπληκτικό αυτό σπίτι φέρει την υπογραφή του Ρίτσαρντ Νόιτρα. Η Ζούκοβα με πελάτες, όσον αφορά τις δραστηριότητές της στον χώρο της τέχνης, τους Μπιλ Γκέιτς, Βλαντίμιρ Πούτιν και σαουδάραβες πρίγκιπες, έχει συνεργαστεί στενά με τον αρχιτέκτονα Ρεμ Κούλχαας. Στη διάρκεια των διακοπών της στη Μύκονο είχε την ευκαιρία να φωτογραφίσει με την τελευταίας τεχνολογίας κάμερά της, τοπία, «στιγμές» και βέβαια τον νεαρό έλληνα μεγιστάνα.
Η κόρη του Λάιονελ Ρίτσι

Ο Σταύρος, η Ντάσα, ο Θεόδωρος έχουν «κολλήσει» το βλέμμα τους στο απέραντο γαλάζιο, μέσα από τα μεγάλα παράθυρα της βίλας του ξενοδοχειακού συγκροτήματος, η οποία φιλοξενεί αποκλειστικά και μόνο πολύ υψηλού οικονομικού επιπέδου πελάτες. Οι παπαράτσι δεν μπορούν να πλησιάσουν εκεί. Το σκηνικό στη Χώρα της Μυκόνου είναι εντελώς διαφορετικό. Η 20χρονη κόρη του λάτρη της Ελλάδας Λάιονελ Ρίτσι, Σοφία, κάνει τις βραδινές της βόλτες στα μικρά, κατάλευκα δρομάκια. Η αδελφή τής περισσότερο γνωστής και άτακτης Νικόλ κάνει διακοπές στο νησί με τον αρραβωνιαστικό της Σκοτ Ντισίκ. Η πρώην σύζυγος του ποδοσφαιριστή Ραφαέλ Φαν ντερ Φάαρτ, τηλεοπτική παρουσιάστρια στην Ολλανδία, ήταν επίσης στης Μυκόνου τα στενά. Στους καλαίσθητους χώρους του αρχοντικού Βενιέρη και την Enny Monaco παρουσιάστηκε η συλλογή Tribute του οίκου Versace. Επιστροφή στην Αθήνα και την γκαλερί Ι-D για το yellow corner της Ειρήνης Ντέρου.