Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολο 3-0 την Τεσέντερλο στο πρώτο φιλικό επί βελγικού εδάφους. Οι Ερυθρόλευκοι δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα με την αντίπαλο τους και ο Μαρτίνς είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει αρκετές αλλαγές, τόσο σε πρόσωπα, όσο και σε συστήματα.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν αρκετή διάθεση και το δείγμα γραφής ήταν καλό, παρά τις συνεχόμενες αλλαγές του Μαρτίνς. «Βγήκαν» αρκετές φάσεις με καλές προϋποθέσεις. Εκτός από τα τρία γκολ (Πάρντο 22΄, Φετφατζίδης 54΄, Γκερέρο 77΄) είχαν οι Ερυθρόλευκοι είχαν τέσσερα δοκάρια (Μάριν 10΄ με τη μπάλα να χτυπά σε δύο δοκάρια, Τζούρτζεβιτς 22΄, Φετφατζίδης 60΄, Φορτούνης 75΄) και πάρα πολλές φάσεις με προϋποθέσεις απέναντι στους τερματοφύλακες των Βέλγων που είχαν αρκετές επεμβάσεις.

Η αρχική ενδεκάδα: Χουτεσιώτης, Μασούρας, Ένγκελς, Ευαγγέλου (35΄ Ανδρούτσος), Νικολάου, Ρομαό, Καμαρά, Μάριν, Πάρντο (33΄ Ποντένσε), Φετφατζίδης, Τζούρτζεβιτς (35΄ Μάνος).

Στο 63΄ έγιναν δέκα αλλαγές και η σύνθεση διαμορφώθηκε ως εξής: Χουτεσιώτης (71’ Σκαφίδας), Μιράντα, Βούκοβιτς, Σισέ, Τσιμίκας, Ομάρ, Φορτούνης, Μπουχαλάκης, Χριστοδουλόπουλος, Βρουσάι, Γκερέρο.