Ο φετινός τελικός τουSurvivor ήταν επεισοδιακός αλλά είχε και έναν μεγάλο νικητή. Κι αυτός δεν ήταν άλλος από τον Ηλία Γκότση που κατάφερε να επικρατήσει στην τελευταία «μονομαχία», αυτή τη φορά στο Αλσος Βεΐκου, της Κατερίνας Δαλάκα. Η μονομαχία έγινε ανάμεσα σε δύο δυνατούς παίκτες, οι οποίοι από την αρχή είχαν δείξει ότι μπήκαν για τον τίτλο και ότι θα το πολεμούσαν με όλες τους τις δυνάμεις. Έτσι, κατάφεραν μετά από πολλαπλές νίκες και ψηφοφορίες να φτάσουν στον μεγάλο τελικό του παιχνιδιού.

Ο τελικός τα είχε όλα! Γέλια, συγκινήσεις, εκπλήξεις… Όπως ήταν φυσικό, όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο φετινό Survivor βρέθηκαν και σήμερα στο Γαλάτσι, προκειμένου να στηρίξουν τους πρώην συμπαίκτες τους.

Στο άκουσμα της απόφασης του τηλεοπτικού κοινού που με την ψήφο του έχρισε τον Ηλία Γκότση survivor 2018, ο μεγάλος νικητής πνίγηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών του, μέσα σε έναν πανζουρλισμό χειροκροτημάτων. Λίγα λεπτά πριν, ο ίδιος είχε δηλώσει πάντως ότι την αξία της νίκης μεγαλώνει ο άξιος αντίπαλος και τέτοιος ήταν η Κατερίνα.

O Tούρκος δημιουργός και παραγωγός του παιχνιδιού Ατζούν Ιλιτζαλί μπήκε στο πλατό του Άλσους Βεϊκου λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Η Κατερίνα Δαλάκα έσπευσε να τον αγκαλιάσει, ενώ θερμά τον χαιρέτησε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Νωρίτεραομάδα νεαρών εισέβαλε στο χώρο του Αλσους Βεΐκου και πέταξαν μπουκάλια στους θεατές προκαλώντας αναστάτωση στον κόσμο. Οι εισβολείς φορούσαν κράνη και φώναξαν συνθήματα κατά της τηλεοπτικής παραγωγής και κατά του ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού, κ. Γ. Αλαφούζου. ενώ εκείνη την ώρα, η ζωντανή μετάδοση είχε διακοπεί καθώς προβάλλονταν διαφημιστικά μηνύματα.

Οι θεατές άρχισαν να κινούνται προς την έξοδο του θεάτρου φοβούμενοι μην τραυματιστούν από τα μπουκάλια που πετούσαν οι εισβολείς ενώ οι υπάλληλοι της εταιρείας security έσπευσαν να απομακρύνουν τους νεαρούς αλλά και να προστατεύσουν τον κόσμο.

Οι νεαροί απομακρύνθηκαν και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Καθώς η μετάδοση διαφημιστικών μηνυμάτων συνεχιζόταν, ο Σάκης Τανιμανίδης επέστρεψε στο πλατό και σχολίασε το συμβάν απευθυνόμενος στον κόσμο που βρίσκεται στο χώρο, λέγοντας, ότι «δύο πράγματα είναι απέραντα: Το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία».

Ορισμένοι από τους παρευρισκόμενους, είπαν ότι οι εισβολείς είναι οπαδοί του Παναθηναϊκού για τον λόγο αυτό φώναζαν και συνθήματα κατά του κ. Γ. Αλαφούζου.