Σημαντική αύξηση στις πωλήσεις της σε παγκόσμιο επίπεδο σημείωσε και το πρώτο εξάμηνο του 2018, η Volvo Cars με 317.639 αυτοκίνητα, που μεταφράζεται σε αύξηση ποσοστού 14,4% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Ανοδικά κινήθηκαν οι πωλήσεις της φίρμας και στην ευρωπαϊκή αγορά με αύξηση 5,7%.

Όπως αναφέρει η ελληνική αντιπροσωπεία, η ανοδική πορεία των πωλήσεων συνεχίστηκε και στην χώρα μας, όπου το πρώτο εξάμηνο του 2018, η Volvo κατέγραψε αύξηση 16,1% στις πωλήσεις της, με μερίδιο 13,2% στο τμήμα της premium αγοράς όπου εκπροσωπείται. 

Η σουηδική φίρμα αναμένει ακόμη μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στην Ελλάδα, χάρη και στις ταξινομήσεις του XC40 που,μόνο για τον Ιούνιο, ώθησαν το μερίδιό της στο 19,7%.

Η κα Όζγκε Καρβούνη, Οικονομική Διευθύντρια και εκτελούσα χρέη Διευθύνουσας Συμβούλου της Volvo Car Hellas δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι από την επίδοσή μας στο 1ο εξάμηνο του 2018. Η μάρκα είναι σε τροχιά δυναμικής ανάπτυξης και η πορεία αυτή θα επιβεβαιωθεί ακόμα περισσότερο μέσα στη χρονιά, όταν θα φανεί το αποτέλεσμα των ταξινομήσεων του νέου XC40».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από