Μεταγραφικό ντεμαράζ από τον Παναθηναϊκό. Μπορεί τα ονόματα των παικτών που είναι έτοιμοι να ντύσουν στα πράσινα οι άνθρωποι της ομάδας να μη φέρνουν ενθουσιασμό, ωστόσο οι Πράσινοι με όσα όπλα έχουν, με αυτά προσπαθούν να πορευτούν, μιας και οι περιορισμοί τούς δένουν τα χέρια.

Ο Νίκος Νταμπίζας προχώρησε το τελευταίο διήμερο και τις τρεις υποθέσεις των νεαρών επιθετικών με τους οποίους ασχολείται το Τριφύλλι. Πρόκειται για τους Αργύρη Καμπετσή, Μαρκ Σιφναίο και Στέφανο Ρεγκάκο.

Ο τελευταίος, μάλιστα, ενσωματώθηκε χθες στην υπόλοιπη ομάδα του Παναθηναϊκού και ξεκίνησε προπονήσεις.

Ο Ρεγκάκος θα περάσει από τις… ακτίνες του Γιώργου Δώνη, ο οποίος θα τον τσεκάρει στις προπονήσεις και πιθανότατα θα τον πάρει μαζί του και στην Ολλανδία πριν αποφασίσει αν θα τον κρατήσει. Στην Ολλανδία αναμένεται και ο Μαρκ Σιφναίος, με τον οποίο υπάρχει οριστική συμφωνία του Παναθηναϊκού. Ο ομογενής επιθετικός αναμένεται να έρθει το Σάββατο στη χώρα μας και τη Δευτέρα να πετάξει για το Τίλμπουργκ, με το καθεστώς να είναι διαφορετικό, αφού το πλάνο είναι να αποκτηθεί. Στην τελική ευθεία είναι και το θέμα του Αργύρη Καμπετσή. Επί της ουσίας αυτό που απομένει είναι η οριστική απάντηση της Ντόρτμουντ για το καθεστώς με το οποίο θα παραχωρηθεί ο ποδοσφαιριστής στον Παναθηναϊκό. Αν θα είναι με ελεύθερη μεταγραφή ή με τη μορφή δανεισμού με οψιόν αγοράς.

l Ο μάνατζερ του Λουτσιάνο δήλωσε χθες ότι ο παίκτης έχει παραχωρηθεί ως δανεικός στη Φλουμινένσε, με τον Παναθηναϊκό να διαψεύδει το θέμα και να λέει πως έφυγε ως ελεύθερος. Στο Κορωπί βρέθηκε χθες ο Κουτρουμπής και συζήτησε με τον Νταμπίζα για τα οφειλόμενα.