Η Βιργινία Δικαιούλια πήγε στο Survivor Πανόραμα και μίλησε για την συμμετοχή της στο παιχνίδι επιβίωσης και πώς  κατάφερε να φτάσει στους τέσσερις φιναλίστ. Είπε για το το φαγητό, την πείνα και αποκάλυψε πως όταν ξεκίνησαν τα έπαθλα φαγητού ο οργανισμός τους έπαθε σοκ. Και αυτό, γιατί δεν είχε που να διοχετεύσει το φαγητό που ήταν αρκετό, αφού καθημερινά έτρωγαν πολύ λίγο και στις γυναίκες γινόταν λίπος και γι’ αυτό τον λόγο επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο με περισσότερα κιλά.

Μόλις μια μέρα πριν από τον ημιτελικό του Survivor αποχώρησε η Βιργινία Δικαιούλια μετά από ζωντανή ψηφοφορία που έγινε και είχε διάρκεια μία ώρα. Η Κατερίνα Δαλάκα, ο Ηλίας Γκότσης και η Μελίνα Μεταξά είναι οι τρεις που διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο του Survivor 2.

Η Βιργινία μετά την αποχώρησή της έγραψε το πρώτο μήνυμά της στον λογαριασμό της στο Instagram ανεβάζοντας μία φωτογραφία της από τον στίβο μάχης: «Ένα ευχαριστώ είναι λίγο για όλη τη στήριξη σας, ένα μακρύ αλλά όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του για εμένα, κατάφερα να ξεπεράσω τον εαυτό μου κατά πολύ και να μην τα παρατήσω, πήρα τεράστια μαθήματα ζωής μέσα από αυτό το παιχνίδι και επειδή κάθε τέλος είναι και μια καινούργια αρχή και μ" αρέσει πάντα να εστιάζω στα θετικά, πλέον απλά ανυπομονώ να δω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον ????????? #thankyou #grateful #survivor2018 #survivorgreece #survivor #survivorgr #akridoula #vi #nevergiveup»!