Η Τσέλσι βρίσκεται ένα βήμα από την υπογραφή της συμφωνίας συνεργασίας με τον πρώην προπονητή της Νάπολι, Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος προορίζεται ως αντικαταστάτης του Αντόνιο Κόντε, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα υποστήριξε ο πρόεδρος του ιταλικού συλλόγου, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Ο Κόντε, παρά το γεγονός, ότι κατέκτησε τον τίτλο της Pρέμιερ λιγκ στην πρώτη του σεζόν στην Τσέλσι, το μέλλον του στην αγγλική ομάδα είναι αμφίβολο, αφού φέτος μπορεί να πήρε το κύπελλο Αγγλίας, όμως κατετάγη 5η στο πρωτάθλημα και δεν εξασφάλισε την έξοδο στο Champions League.

«Ο Σάρι κλείνει ως προπονητής της Τσέλσι. Οι δικηγόροι μου βρίσκονται σε συνομιλίες με τους δικούς του δικηγόρους για να ρυθμίσουν κάθε εκκρεμότητα», δήλωσε ο Ντε Λαουρέντις στους δημοσιογράφους κατά την επίσημη παρουσίαση του νέου τεχνικού Κάρλο Αντσελότι, με τον οποίο ελπίζει η διοίκηση της Νάπολι να δώσει τέλος στην κυριαρχία της Γιουβέντους στο «Καμπιονάτο»

Ο 59χρονος Σάρι, στα τρία χρόνια παραμονής του στη Νάπολι, οδήγησε την ομάδα δύο φορές στην δεύτερη θέση και μία στην τρίτη. Η Τσέλσι από την πλευρά της δεν επιβεβαιώνει ακόμη κάτι σχετικό με τον Σάρι.

Ο Κόντε έχει ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο με τον αγγλικό σύλλογο και ήδη έχει αναλάβει την αρχική προετοιμασία της ομάδας στο προπονητικό της κέντρο για τη νέα σεζόν.