Από τις Βρυξέλλες όπου παρευρίσκεται στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ και στο προσκλητήριο προς τα Σκόπια, ο Πάνος Καμμένος θυμήθηκε να σηκώσει το μπαϊράκι του μακεδονομάχου.

Εκτίμησε ότι η Συμφωνία των Πρεσπών δεν θα εφαρμοστεί ποτέ κι αυτό διότι ο ίδιος θεωρεί ότι δεν θα περάσει από τη Βουλή της ΠΓΔΜ, ούτε από το δημοψήφισμα στη γειτονική χώρα εξέφρασε από τις Βρυξέλλες, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, σε δηλώσεις του στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ. Κι αυτό την ώρα που επίσημα ο Στόλτενμπεργκ μιλούσε για πρόσκληση στο 30ο μέλος της Συμμαχίας.

«Μπορεί να μαζεύουν προσκλήσεις και να φωτογραφίζονται, αλλά στο ΝΑΤΟ δεν πρόκειται να μπουν όσο χρησιμοποιούν τον όρο Μακεδονία»» τόνισε ο κ. Καμμένος θέλοντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το προσωπικό πολιτικό του «Βατερλώ». Και ασφαλώς αρνητικές εντυπώσεις δημιουργεί η διαφοροποίηση του υπουργού Αμυνας την ώρα που στον ίδιο χώρο ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών χειροκροτούν την πρόσκληση στον Ζάεφ μιλώντας για ιστορική στιγμή.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον χρόνο διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών, ο κ. Καμμένος απάντησε ότι «όσο δεν έρχεται το Σκοπιανό στη Βουλή, μην περιμένετε εκλογές, θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας».

Αναφερόμενος στην επίθεση της Ν.Δ. εναντίον του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, αλλά και σε βάρος του, σχετικά με τις διαπραγματεύσεις με την Αλβανία, ο κ. Καμμένος σχολίασε: «Να στείλουν τη Ντόρα να κάνει μνημόσυνο στον Χότζα…».