Ενα βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του τροχαίου που είχε το πρωί της Τρίτης ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ, Τζορτζ Κλούνεϊ έδωσε στη δημοσιότητα η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera.

Το βίντεο προέρχεται από κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε τη στιγμή της σύγκρουσης. Ο ηθοποιός οδηγούσε το σκούτερ του, όταν έπεσε πάνω σε μια Mercedes. Ο Κλούνεϊ έπεσε με το κεφάλι του πάνω στο τζάμι του αυτοκινήτου, αποφεύγοντας όμως τους τραυματισμούς, χάρη στο κράνος που φορούσε.

Το τροχαίο σημειώθηκε τη στιγμή που ο ηθοποιός κατευθυνόταν προς την περιοχή των γυρισμάτων της νέας του σειράς στη Σαρδηνία της Ιταλίας. Ενα άγνωστο αυτοκίνητο βγήκε εκτός πορείας και μπήκε στη λωρίδα κυκλοφορίας που βρισκόταν ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

Στο βίντεο ντοκουμέντο μάλιστα φαίνεται πως μπροστά από το σκούτερ του ηθοποιού πορευόταν μια ακόμη μηχανή, η οποία ήταν τυχερή και κατάφερε να αποφύγει στη σύγκρουση. Την ίδια τύχη ωστόσο δεν είχε και ο σταρ του Χόλιγουντ.

Αμέσως μετά το τροχαίο ο ηθοποιός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του τοπικού νοσοκομείου Giovanni Paolo II. Ο ηθοποιός αφού υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία, διαπιστώθηκε από τους γιατρούς πως δεν έφερε κάποιο κάταγμα, αλλά απλώς έναν μώλωπα στο γόνατο. Λίγες ώρες αργότερα πήρε εξιτήριο.

Στο πλευρό του βρέθηκε η γυναίκα του Αμάλ Αλάμουντίν.

Θυμίζουμε πως ο 57χρονος ηθοποιός βρίσκεται στην Ιταλία, μαζί με τη σύζυγό του Αμάλ Αλαμουντίν, για τα γυρίσματα της νέας σειράς που πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί με τίτλο «Catch 22» που βασίζεται στο βιβλίο του Τζόζεφ Χέλερ.