Επεκτείνει έως και τις 14 Οκτωβρίου 2018 το πρόγραμμα των δρομολογίων της προς την Μύκονο η Qatar Airways, η οποία είχε εξαγγείλει αρχικά τη λήξη των πτήσεών της προς το νησί των Κυκλάδων στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Τα δρομολόγια της Qatar Airways προς τη Μύκονο ξεκίνησαν τον περασμένο Μάϊο και περιλαμβάνουν τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα, απευθείας από τη Ντόχα.

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την περαιτέρω επέκταση της διάρκειας αυτού του πολύ επιτυχημένου δρομολογίου, το οποίο έδειξε τη δυναμική του μόλις τον πρώτο μήνα λειτουργίας του», λέει η γενική διευθύντρια της Qatar Airways για Ελλάδα και Κύπρο, κυρία Theresa Cissell και προσθέτει: «Με αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώνεται η εμπιστοσύνη που δείξαμε στην αγορά και η δυνατή σχέση που έχουμε χτίσει με τη χώρα και τους τοπικούς φορείς, αλλά και η εμπιστοσύνη που έχουν δείξει οι επιβάτες μας.

Ανυπομονούμε να ενδυναμώσουμε ακόμη περισσότερο αυτή τη σχέση, συνδέοντας τη Μύκονο με το εκτεταμένο παγκόσμιο δίκτυο της Qatar Airways και συμβάλλοντας στο άνοιγμα και την ανάπτυξη αυτών των ελκυστικών προορισμών για business ταξιδιώτες, καθώς και για ταξιδιώτες αναψυχής από όλο τον κόσμο».

Οι τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα που συνδέουν τη Ντόχα με τη Μύκονο, πραγματοποιούνται με αεροσκάφος τύπου Airbus A320, το οποίο διαθέτει 12 καθίσματα στη διακεκριμένη θέση και 132 στην οικονομική θέση.

Το πρόγραμμα των πτήσεων:

* Από Ντόχα (DOH) προς Μύκονο (JMK), πτήση QR 311: Αναχώρηση στις 08:05, άφιξη στις 13:00 (κάθε Σάββατο, Κυριακή, Τετάρτη και Πέμπτη).

*Από Μύκονο (JMK) προς Ντόχα (DOH), πτήση QR 312: Αναχώρηση στις 14:00, άφιξη στις 18:40 (επίσης, κάθε Σάββατο, Κυριακή, Τετάρτη και Πέμπτη).