Κι ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται πως πλησιάζει στη Γιουβέντους, μετά τη συνάντηση του εκπροσώπου του Ζόρζε Μέντες με τη Ρεάλ, η Γηραιά Κυρία ετοιμάζεται να δει τον Τζίτζι Μπουφόν να φοράει άλλη φανέλα.

Την προσεχή Δευτέρα, επέτειο του θριάμβου της Ιταλίας στο Μουντιάλ του 2006, ο Μπουφόν θα παρουσιαστεί από την Παρί Σεν Ζερμέν, με την οποία έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο ενός χρόνου, με οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα. Η παρουσίαση θα έχει τη λαμπρότητα της περσινής του Νεϊμάρ, θα φωταγωγηθεί ο Πύργος του Αϊφελ, ενώ ο Μπουφόν θα αποθεωθεί από τον κόσμο στο Παρκ ντε Πρενς. Ο ιταλός τερματοφύλακας που αποχώρησε από τη Γιουβέντους ύστερα από 17 χρόνια θα έχει αποδοχές τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ.

Στο μέτωπο Κριστιάνο Ρονάλντο, που φαίνεται πως πλησιάζει στη Γιουβέντους. Ο εκπρόσωπός του Ζόρζε Μέντες είχε συνάντηση με τον Χοσέ Ανχελ Σάντσεθ, δεξί χέρι του Φλορεντίνο Πέρεθ, και σε αυτήν τη συζήτηση, σύμφωνα με τη «Marca», μπήκαν τα θεμέλια για την αποχώρηση του Πορτογάλου από τη Μαδρίτη, ύστερα από εννέα χρόνια. Οπως σημειώνει η ισπανική εφημερίδα, θα ακολουθήσουν και άλλες συζητήσεις, ενώ ο Μέντες είπε στον Σάντσεθ πως η Γιουβέντους θα στείλει μια προσφορά 100 εκατ. ευρώ.

Ο Μέντες μιλώντας στην πορτογαλική «Record» υποστήριξε πως αν η αποχώρηση του Ρονάλντο από τη Ρεάλ πραγματοποιηθεί, θα είναι «αιώνια ευγνώμων» στον πρόεδρο και τον σύλλογο. «Αν φύγει από τη Ρεάλ, θα είναι μια νέα πρόκληση στην εξαιρετική έως τώρα καριέρα του» είπε ο Μέντες. Η «Marca» πάντως στο χθεσινό της πρωτοσέλιδο αποκάλυψε τι είχε συμβεί μεταξύ του πορτογάλου ποδοσφαιριστή και της Ρεάλ. Οταν η διοίκηση τον κοστολόγησε 100 εκατ. ευρώ, ο Ρονάλντο απάντησε: «Αν η αξία μου είναι 100 εκατ., τότε δεν με θέλουν». Την ίδια στιγμή, ο ιταλικός Τύπος («Gazzetta dello Sport») αναφέρει ότι οι πιθανότητες να μετακομίσει ο Ρονάλντο στο Τορίνο είναι 50-50. Η πορτογαλική «Record» υποστήριξε πως «ο Κριστιάνο έκλεισε οριστικά την πόρτα στη Ρεάλ», ενώ η ισπανική «As» σημειώνει πως Μαρότα και Παρατίτσι, γενικός διευθυντής και αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους αντίστοιχα, θα ταξιδέψουν στη Μαδρίτη προκειμένου να συναντηθούν με τον Φλορεντίνο Πέρεθ για να δώσουν επίσημα την προσφορά των 100 εκατ. ευρώ.