Νέα συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Οικονομικών προγραμματίζουν για την Τρίτη 10 Ιουλίου, στις 7:00 τοπ πρωί συνδικαλιστικά στελέχη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), με αίτημα να συναντηθούν με τον υπουργό, Ευκλείδη Τσακαλώτο.
«Θα είμαστε κάθε ημέρα εκεί πιο αποφασισμένοι και πιο οργανωμένοι» αναφέρουν οι εκπρόσωποι της ΠΟΕΔΗΝ, οι οποίοι σήμερα το πρωί, μαζί με συνδικαλιστικά στελέχη της ΑΔΕΔΥ και ομοσπονδιών του Δημοσίου, συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο Οικονομικών.
Η Ομοσπονδία καταγγέλλει την κυβέρνηση για «προκλητική και αντιδημοκρατική στάση», σημειώνοντας ότι «τα ΜΑΤ άσκησαν βία κατά των εργαζομένων». Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, «έριξαν χημικά στα πρόσωπα εξ’ επαφής στους συγκεντρωμένους», προκαλώντας τους «οφθαλμολογικά και αναπνευστικά προβλήματα».
- Κωμικός αποκάλεσε «δικτάτορα» τον Ερντογάν και ξεκίνησε εισαγγελική έρευνα – Μπήκε και «κόφτης» στο youtube
- Πληρώνετε φόρο για ενοίκια που δεν εισπράξατε; Δείτε πώς θα τα «σβήσετε» μέχρι τις 15 Ιουλίου
- Μουντιάλ 2026: Εθνική αργία στην Παραγουάη μετά τον ιστορικό θρίαμβο επί της Γερμανίας και χαμός στους δρόμους (vids)







