Ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, κάλεσε επειγόντως στη Μαδρίτη τον εκπρόσωπο του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες, προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον του πορτογάλου άσου. Σε αυτή τη συνάντηση θα ξεκαθαρίσει αν τελικά ο Ρονάλντο έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τη Μαδρίτη. Ο Πέρεθ δεν έχει καμία διάθεση να κρατήσει αυτό το σίριαλ σε διάρκεια, ωστόσο όπως αναφέρει η εφημερίδα «Marca» δεν είναι γνωστό αν έχει την πρόθεση να συζητήσει ένα πιο υψηλό συμβόλαιο που θέλει ο Ρονάλντο ή να ανοίξει την πόρτα της εξόδου.

Παράλληλα, η Ρεάλ διέψευσε δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου, σύμφωνα με τα οποία είχε κάνει πρόταση 270 εκατ. ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν για τον Κιλιάν Εμπαπέ. Ανάλογη διάψευση είχε κάνει και για τον Νεϊμάρ.

Επιστροφή στο θέμα Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο ισπανικός Τύπος έχει αναφέρει αρκετές φορές πως ο Πορτογάλος είναι δυσαρεστημένος, καθώς ο Πέρεθ δεν έχει εκπληρώσει την υπόσχεσή του, να του προσφέρει δηλαδή ένα συμβόλαιο με το οποίο θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης. Τα δημοσιεύματα σε Ισπανία και Ιταλία τον φέρνουν έτοιμο να μετακομίσει στο Τορίνο και να φορέσει τη φανέλα της Γιουβέντους. Υπάρχει – όπως υποστηρίζουν – και συμφωνία της Ρεάλ σε αυτό έναντι περισσότερων από 100 εκατ. ευρώ, κάτι που όμως δεν έχει διαψεύσει αλλά ούτε και επιβεβαιώσει ο Πέρεθ. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η συμφωνία με τον Πορτογάλο είναι για τέσσερα χρόνια και αγγίζει τα 30 εκατ. ευρώ ετησίως! Η «Marca», πάντως, ανέφερε πως τις τελευταίες δύο εβδομάδες ο Ρονάλντο αναζητεί σπίτι στο Τορίνο παρόμοιο με αυτό στη Μαδρίτη. Εχει μάλιστα κινητοποιήσει τους κατάλληλους ανθρώπους και αυτό σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι ακόμα μία ένδειξη πως έχει πάρει την απόφαση να εγκαταλείψει τη Ρεάλ. Φυσικά, γνωρίζει ότι το κλίμα στο Τορίνο δεν είναι το ίδιο με τη Μαδρίτη, αλλά και το γεγονός ότι η πρωτεύουσα του Πεδεμόντιου δεν παρέχει τις ανέσεις που ο ίδιος είχε συνηθίσει στην Ισπανία.   

Μετοχές

Η ενδεχόμενη μετακίνηση του Ρονάλντο στη Γιουβέντους είχε ως αποτέλεσμα την άνοδο της μετοχής της ομάδας στο χρηματιστήριο του Μιλάνου. Στο κλείσιμο της Τρίτης, η μετοχή εμφάνισε άνοδο κατά 3,2%, τη μεγαλύτερη τους τελευταίους τέσσερις μήνες, ενώ η ανοδική πορεία συνεχίστηκε και στη χθεσινή συνεδρίαση φτάνοντας στο 5,89%!