Την οργή των πολιτών, οι οποίοι συνεχίζουν με αμείωτη ένταση και με κάθε τρόπο που διαθέτουν να δηλώνουν την αντίθεση τους στη συμφωνία των Πρεσπών, ένιωσε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών, Κώστας Πουλάκης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το maxitis.gr, σε προγραμματισμένη εκδήλωση της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα τις μεταρρυθμίσεις στην τοπική αυτοδιοίκηση ο κ. Πουλάκης, έγινε δέκτης αποδοκιμασιών και συνθημάτων κατά της κυβέρνησης από πολίτες οι οποίοι κρατούσαν ελληνικές σημαίες.Πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς, αποδοκίμασαν τον γενικό γραμματέα του υπουργείου εσωτερικών, διαμαρτυρόμενοι για την συμφωνία με την ΠΓΔΜ.  «Κάτω προδότη ντροπή σου» ήταν οι πρώτες φωνές που ακούστηκαν στην αίθουσα την ώρα που πήρε το λόγο ο κύριος Πουλάκης. «Η Μακεδονία είναι ελληνική, αλήτες προδότες πολιτικοί» φώναξαν οι συγκεντρωμένοι.

Βλέποντας το κλίμα που επικρατούσε στην είσοδο του συνεδριακού κέντρου η αστυνομία αναγκάστηκε να οδηγήσει τον γραμματέα από άλλη είσοδο και οι πολίτες που ήταν έξω μπήκαν μέσα και την ώρα που σηκώθηκε για να πάρει τον λόγο τον αποδοκίμασαν ξανά.