Με τέσσερα τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα με 5-0 της Ρουμάνικης Μποτοσάνι, στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας επί Αυστριακού εδάφους.

Πετυχαίνοντας όλα τα γκολ με διαφορετικούς παίκτες, το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς έστειλε πάλι ενθαρρυντικά μηνύματα για τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν.

Γκερέρο, Φορτούνης, Καμαρά, Βέργος και Βρουσάι οι σκόρερ των Πειραιωτών, θετικό το ντεμπούτο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου ο οποίος μοίρασε μια ασίστ.

Ικανοποιημένος με την απόδοση της ομάδας του εμφανίστηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς:

«Βελτιώθηκε η ομάδα σε σχέση με το πρώτο ματς. Και αυτό έχει να κάνει περισσότερο με την αμυντική μας λειτουργία. Κρατάω το πρώτο μέρος, παρά το γεγονός ότι στο δεύτερο πετύχαμε τέσσερα γκολ. Είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά που κάνουμε.

Η πίεση ψηλά είναι ένα στοιχείο που πρέπει πάντα να έχει ο Ολυμπιακός ανεξάρτητα ποιος είναι προπονητής. Η πίεση σημαίνει ανάκτηση της μπάλας και ο Ολυμπιακός πρέπει να έχει τη μπάλα στα πόδια του συνέχεια, αυτός είναι ο στόχος μας».

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (α’ μέρος):Γιαννιώτης – Μασούρας, Σισέ, Νικολάου, Τσιμίκας, Ρομαό, Ανδρούτσος, Μάριν, Πάρντο, Λάζαρος, Γκερέρο

Ολυμπιακός (β’ μέρος):Χουτεσιώτης, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς (79’ Ευαγγέλου), Βούκοβιτς, Σάλιακας (77’ Μάνος), Καμαρά, Μπουχαλάκης, Βρουσάι, Φετφατζίδης (85’ Μανθάτης), Φορτούνης, Τζούρτζεβιτς (85’ Βέργος)

Μποτοσάνι:Μπράνζα, Μπούρκα, Μιρόν, Πάπα, Γκολόφκα, Ροντρίγκεζ, Ντουμίτρας, Οάιντα, Ρομάνι, Μπρεκάλο, Τσιτόσκα.